• Τριφτης πλακε κρεμμυδι inox
  • Τριφτης πλακε κρεμμυδι inox

Τριφτης πλακε κρεμμυδι inox

Το τριφτή πλακέ κρεμμύδι inox της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ευκολία στη χρήση του, θα μπορείτε να κόβετε τα κρεμμύδια σας με ακρίβεια και ταχύτητα. Αφαιρώντας τον κίνδυνο κοπής των δαχτύλων σας, αυτό το προϊόν θα σας εξασφαλίσει την ασφάλεια που χρειάζεστε στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τριφτή πλακέ κρεμμύδι inox και να αναβαθμίσετε την κο
30185
5203160260047
2,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TRATA ΜΟΣΧΟΧΤΑΠΟΔΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 100γρ

Αποκτήστε το TRATA ΜΟΣΧΟΧΤΑΠΟΔΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 100γρ και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση και ανακαλύψτε τη γαστρονομική ευχαρίστηση με κάθε δάγκωμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την γευστική σας εμπειρία. Αγοράστε τώρα!
Τιμή 2,70 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) BLACK CHERRY 3,2ML Nicotine FREE

Το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) BLACK CHERRY 3,2ML Nicotine FREE είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο από γεύσεις και αρώματα. Η εκλεπτυσμένη γεύση της μαύρης κερασιάς σε συνδυασμό με την πλούσια ποσότητα ατμού που προσφέρει, θα σας κάνει να νιώσετε μοναδική ευχαρίστηση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 6,75 €

Uniglass 69120 καραφα paris 100ml

Η Uniglass 69120 καραφα paris 100ml είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της πολυτέλειας και της κομψότητας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 0,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Ήλιος κανέλα τριμμένη 35gr

Κανέλα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,33 €

Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών

Ο σταυρός είναι κατάλληλος για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτύμβιες στήλες, τάφους και μνημεία. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό για το εικονοστάσι στο σπίτι, καθώς και για χρήση στο μνήμα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 150 ημέρες.

Τιμή 1,71 €

Μύλοι αγίου γεωργίου αλεύρι ζυμωτό 5kg

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του αλεύριού ζυμωτού 5kg από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή υφή του, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει σε κάθε μαγειρική περιπέτεια. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στις δημιουργίες σας!
Τιμή 11,12 €

Stamos μπουγάτσα με κρέμα 560gr

Η μπουγάτσα με κρέμα είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που αποτελείται από λεπτές φύλλο πίτας γεμισμένες με γλυκιά κρέμα. Η μπουγάτσα Stamos είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και προσφέρει μια νόστιμη εμπειρία γεύσης. Η συσκευασία των 560gr προσφέρει αρκετή ποσότητα για να απολαύσετε αυτό το γλυκό με την οικογένεια και τους φίλους σας. Απολαύστε τη μπουγάτσα Stamos με κρέμα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία!

Τιμή 2,35 €

Τσατσάκης παξιμάδια σίκαλης 400gr

Διπλοφουρνιστά με ολικής άλεσης άλευρα και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά.

Απολαύστε τα με όλα σας τα γεύματα ή θρυμματισμένα στις σαλάτες και τις σούπες ή συνδυάστε τα ιδανικά σαν ένα ελαφρύ βραδινό με τυριά ή λαχανικά…

Τιμή 2,39 €