• Stamos μπουγάτσα με κρέμα 560gr Stamos - 1
  • Stamos μπουγάτσα με κρέμα 560gr Stamos - 2
  • Stamos μπουγάτσα με κρέμα 560gr Stamos - 1
  • Stamos μπουγάτσα με κρέμα 560gr Stamos - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςStamos

Stamos μπουγάτσα με κρέμα 560gr

Η μπουγάτσα με κρέμα είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που αποτελείται από λεπτές φύλλο πίτας γεμισμένες με γλυκιά κρέμα. Η μπουγάτσα Stamos είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και προσφέρει μια νόστιμη εμπειρία γεύσης. Η συσκευασία των 560gr προσφέρει αρκετή ποσότητα για να απολαύσετε αυτό το γλυκό με την οικογένεια και τους φίλους σας. Απολαύστε τη μπουγάτσα Stamos με κρέμα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία!

11741
5200392203330
2,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Stamos τυρόπιτα πηλίου 850gr

Η Stamos τυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που συνδυάζει την παράδοση της γεύσης με την σύγχρονη ανάγκη για γρήγορη και εύκολη λύση για ένα γευστικό γεύμα. Με φρέσκα υλικά και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, η Stamos τυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε κάθε μπουκιά. Απολαύστε την και αφήστε τη γεύση της να σας κερδίσει!
Τιμή 4,89 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες καλαμποκιού 10τεμ 820gr

Γευστικές πίτες καλαμποκιού Καραμολέγκος, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις και την πλούσια γεύση του καλαμποκιού σε κάθε μπουκιά. Με 10 τεμάχια και συνολικό βάρος 820gr, η συσκευασία αυτή είναι ιδανική για να μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αποκτήστε τις πίτες Καραμολέγκος τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,54 €

Stamos σπανακόπιτα πηλίου νηστίσιμη 850gr

Η Stamos σπανακόπιτα Πηλίου νηστίσιμη 850gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε ένα προϊόν. Με τα πιο φρέσκα υλικά και την παραδοσιακή συνταγή της Stamos, αυτή η σπανακόπιτα θα σας καταπλήξει με τη γεύση της. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της Stamos σπανακόπιτας Πηλίου νηστίσιμης 850gr και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!

Τιμή 4,69 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες μικρές 10τεμ 450gr

Οι πίτες Καραμολέγκος αξιαγάπιτες είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτας. Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις σε κάθε γεύμα, σαν σνακ ή ως συνοδευτικό πιάτο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις απολαυστικές Καραμολέγκος πίτες τώρα!
Τιμή 2,28 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express 3' νουντλς ρυζιού stir-fry 225gr

Nουντλς ρυζιού που ετοιμάζονται μέσα σε 3 μόλις λεπτά, χωρίς βράσιμο, καθώς το μόνο που χρειάζονται είναι μούλιασμα σε ζεστό νερό.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ασιατικές συνταγές, σούπες αλλά και κρύες σαλάτες, ενώ μπορούν να συνοδεύσουν και οποιαδήποτε σάλτσα.

Τιμή 3,20 €

My popcorn ποπ κορν με μπλε τυρί & μπέικον 200gr

Το My Popcorn ποπ κορν με μπλε τυρί & μπέικον 200gr είναι ένα απολαυστικό σνακ που συνδυάζει την αλμυρή γεύση του μπέικον με το πλούσιο μπλε τυρί. Με κάθε δαγκωνιά θα απολαύσετε την τέλεια ισορροπία γεύσεων που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το My Popcorn ποπ κορν με μπλε τυρί & μπέικον 200gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,16 €

Καγιά σκόρδο βάζο 66gr

Σκόρδο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 66 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,40 €

Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία αρωματισμού με το Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml. Αφήστε το άρωμα των εσπεριδοειδών να γεμίσει τον χώρο σας και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινή ρουτίνα σας πάρει το πάνω χέρι. Αποκτήστε το Cisne kox αρωματικό χώρου τώρα και απολαύστε μια μοναδική αίσθηση ευεξίας κάθε μέρα.
Τιμή 8,83 €

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 28x45cm 6lt 25τεμ

Με τις Alufix σακούλες τροφίμων μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για περισσότερο. Η διάσταση 28x45cm είναι ιδανική για καταψύξη, ενώ τα 25 τεμάχια που περιέχονται στη συσκευασία σας εξασφαλίζουν πολλές χρήσεις. Προστατέψτε τα τρόφιμά σας με τις Alufix σακούλες τροφίμων και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που σας προσφέρουν.

Τιμή 0,79 €