• Ρακετα παραλιας 8mm greece 03,bbset/8gr
  • Ρακετα παραλιας 8mm greece 03,bbset/8gr

Ρακετα παραλιας 8mm greece 03,bbset/8gr

Η ρακέτα παραλίας 8mm greece 03,bbset/8gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόδοση στο παιχνίδι τους στην παραλία. Με την ελληνική ποιότητα και το μοναδικό design της, αυτή η ρακέτα θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να εντυπωσιάσετε στο γήπεδο. Αποκτήστε τώρα τη ρακέτα παραλίας 8mm greece 03,bbset/8gr και ετοιμαστείτε να δείξετε τις δεξιότητές σας στο beach volley! Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε το παιχνίδι σας!
28114
5203266967697
3,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NATURE TECH ALOE VERA SUGAR FREE PET 500ml - (FOREST FRUITS)

Η NATURE TECH ALOE VERA SUGAR FREE PET 500ml - (FOREST FRUITS) είναι ένα φυσικό προϊόν με απαλή γεύση δασικών φρούτων που θα σας αναζωογονήσει με κάθε γουλιά. Η αλόη βέρα που περιέχει θα φροντίσει το σώμα σας ενώ το γλυκαντικό χωρίς ζάχαρη θα σας εξασφαλίσει μια υγιεινή απόλαυση. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη φύση με κάθε γουλιά από αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Royal γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο 410gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης. Έχει ιδιαίτερη γεύση ενώ μπορεί να διατηρηθεί αρκετό χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου σε σύγκριση με το νωπό παστεριωμένο γάλα. Η θρεπτική αξία που έχει το γάλα εβαπορέ, διαφέρει από αυτή του νωπού γάλακτος, και αυτό οφείλεται στην επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Η παστερίωση καταστρέφει τουλάχιστον το 50% των βιταμινών Β1, Β12 και C και σημαντικές ποσότητες της Β6 και του φολικού οξέος. Παράλληλα καταστρέφεται και το 10% του αμινοξέος λυσίνη που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του οργανισμού μας. Η χρήση του γάλακτος εβαπορέ γίνεται σε πολλές παρασκευές όπως σε σπιτικό παγωτό ή στον καφέ.

Τιμή 1,19 €
Roshen lacmi σοκολάτα black white & caramel 100gr
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen lacmi σοκολάτα black white & caramel 100gr

Η Roshen lacmi σοκολάτα black white & caramel 100gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που συνδυάζει τις γεύσεις του μαύρου και λευκού σοκολάτας με τη γλυκιά καραμέλα. Με κάθε δάγκωμα, η γεύση αυτή θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αποκτήστε την Roshen lacmi σοκολάτα black white & caramel 100gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Κανονική τιμή 1,49 € Τιμή 1,13 €
  • -0,36 €
  • -0,36 €