• Τσαντα ψητοπωλειου νο 40 10kg
  • Τσαντα ψητοπωλειου νο 40 10kg

Τσαντα ψητοπωλειου νο 40 10kg

Η τσάντα ψητοπωλείου νο 40 10kg είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία του ψητοπωλείου. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τη μεγάλη χωρητικότητά της, μπορείτε να μεταφέρετε άνετα όλα τα προϊόντα σας με ασφάλεια και άνεση. Αποκτήστε τώρα τη δική σας τσάντα ψητοπωλείου και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με το επαγγελματικό σας εμφάνιση και την αξιοπιστία σας.
27959
2795927959
39,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 53512 ποτηρι γυαλινο ουισκι status 24,5cl 12τεμ

Απολαύστε το ποτήρι γυαλίνο ουίσκι Status 24,5cl της Uniglass 53512 και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ποτό σας. Με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν το ποτό σας ακόμα πιο απολαυστικό. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας στις επόμενες σας συγκεντρώσεις!
Τιμή 12,21 €

ΕΤΕΡΟΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΑΦΗ ΑΥΓΩΝ 2gr.

Η εταιρία προσφέρει μια εκπληκτική κόκκινη βαφή αυγών 2gr που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευστικών απολαύσεων. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της γεύσης!
Τιμή 0,39 €

LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙ NORMAL (26τεμ.) - (LONG)

Ανακαλύψτε την άνεση και την προστασία που προσφέρει το LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙ NORMAL (26τεμ.) - (LONG). Με μήκος που εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και άνεση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία προστασίας και άνεσης!
Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml είναι η τέλεια επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με έναν μοναδικό τρόπο. Η πλούσια σύνθεσή του αφήνει τα ρούχα σας με μια μεταξένια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Απλά προσθέστε μια μικρή ποσότητα στον κύκλο ξεβγάλματος και απολαύστε τα αποτελέσματα. Αφήστε το Tesori να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 3,00 €

Brava cocktail sauce 1lt

Η Brava cocktail sauce 1lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική και ποιοτική σάλτσα για τα κοκτέιλ τους. Με τη μοναδική της σύνθεση και την απολαυστική γεύση της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να προσθέσετε αυτή τη σάλτσα στις αγαπημένες σας συνταγές. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 6,67 €

Μάκβελ πένες ριγέ 675gr

Πένες της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Διαθέτουν ένα μικρό κυλινδρικό σχήμα και είναι από τους 10 πιο δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο κατανάλωσης. Γεννημένες στην Σικελία και τελειοποιημένες σε όλη την Ιταλία, οι πένες μπορουν να συνδυαστούν με πολλές τροφές, λαχανικά, κρεατικά και ψάρια ή με ποικίλες σάλτσες με βάση τη ντομάτα ή την κρέμα γάλακτος.

Τιμή 1,14 €

Nuvoletta μαλακτικό alla rosa 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,85 €