• Tns σετ καρω 6 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο μπλε
  • Tns σετ καρω 6 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο μπλε
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns σετ καρω 6 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο μπλε

Η σειρά καρώ πετσέτες κουζίνας Tns είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με τον όμορφο σχεδιασμό τους σε λευκό και μπλε χρώμα, αυτές οι πετσέτες προσφέρουν όχι μόνο λειτουργικότητα αλλά και στυλ. Με μέγεθος 40x60cm, είναι ιδανικές για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τώρα το σετ και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με μια πινελιά πολυτέλειας!
27442
5204558395600
2,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γάντια νιτριλίου εργατικά extra large No10

Τα γάντια νιτριλίου εργατικά extra large No10 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία. Με την ανώτερη ποιότητα και την άνεση που προσφέρουν, θα νιώσετε ασφαλείς και προστατευμένοι καθώς εργάζεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα εξαιρετικά γάντια και να κάνετε την εργασία σας με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και άνεση. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε τα οφέλη τους!
Τιμή 0,70 €

Κορυφαία προϊόντα

AIM οδοντόκρεμα white system 75ml

Η ΑΙΜ White System περιέχει ένα φυσικό συστατικό λεύκανσης που είναι ήπιο με το σμάλτο των δοντιών. Η ήπια σύνθεση της AIM White System καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες ενώ, βοηθά στη προστασία της υγείας των δοντιών και προσφέρει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί.

Τιμή 1,97 €

Λαχανοκόπτης με βίδα

Ανακαλύψτε τον πιο εύκολο τρόπο για να κόψετε τα λαχανικά σας με τον λαχανοκόπτη με βίδα! Με την ευκολία και την ακρίβεια που προσφέρει αυτός ο λαχανοκόπτης, θα είστε σε θέση να παρασκευάσετε υγιεινά γεύματα με λιγότερο κόπο και χρόνο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας λαχανοκόπτη με βίδα σήμερα!
Τιμή 4,64 €

3άλφα φασόλια μέτρια 500gr

Λεπτή γεύση με λεπτή φλούδα. Τα φασόλια είναι πλούσια σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β και αποτελούν ένα πλήρες γεύμα. Ιδανικά για παραδοσιακή Ελληνική φασολάδα.

Τιμή 2,52 €

El Greco τσάι δυόσμος 20x1,1gr

Δυόσμος της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Ο δυόσμος είναι είδος μέντας το οποίο είναι ιθαγενές της Ευρώπης και της Νοτιοδυτικής Ασίας. Ο δυόσμος πέρα από τη χρήση του ως αντισπασμωδικό, τονωτικό και χωνευτικό βότανο, χρησιμοποιείται για να αρωματίσει διάφορα φαγητά.

Τιμή 2,61 €

Douwe egberts στιγμιαίος καφές με φουντούκι 100gr

Ο στιγμιαίος καφές Douwe Egberts Espresso είναι η ιδανική λύση για μια εύκολη και γρήγορη παρασκευή, προσφέροντας την απόλαυση μιας αυθεντικής γεύσης φουντουκιού με νότες βανίλιας και μόκας.

Τιμή 8,04 €