• Φωτεινη μπασκετα με μουσικη + ζαχαρωτα
  • Φωτεινη μπασκετα με μουσικη + ζαχαρωτα
  • Φωτεινη μπασκετα με μουσικη + ζαχαρωτα
  • Φωτεινη μπασκετα με μουσικη + ζαχαρωτα

Φωτεινη μπασκετα με μουσικη + ζαχαρωτα

Αναβαθμίστε το παιχνίδι της μπασκέτας σας με τη Φωτεινή Μπασκέτα με Μουσική Ζαχαρωτά! Δώστε έναν νέο ρυθμό στο παιχνίδι σας και απολαύστε τη μουσική ενώ παίζετε. Με τα λαμπερά χρώματα και τα γλυκά ζαχαρωτά, αυτή η μπασκέτα θα φέρει τη διασκέδαση στο επόμενο επίπεδο. Αποκτήστε τη δική σας Φωτεινή Μπασκέτα με Μουσική Ζαχαρωτά τώρα και ετοιμαστείτε για ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
25757
4260332195881
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπωλ sahra 500ml dc-850

Το Μπωλ sahra 500ml dc-850 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με τη μοντέρνα σχεδίασή του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Μπωλ sahra 500ml dc-850 και να δώσετε στην κουζίνα σας έναν αέρα πολυτέλειας και πρακτικότητας.
Τιμή 0,56 €

ΜΠΟΥΚΑΛΙ 24oz ΤΡΙΠΛΗΣ ΡΟΗΣ 1324

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το ΜΠΟΥΚΑΛΙ 24oz ΤΡΙΠΛΗΣ ΡΟΗΣ 1324! Με την πρωτοποριακή τεχνολογία τριπλής ροής, αυτό το μπουκάλι θα κρατήσει το νερό σας δροσερό για ώρες, ενώ η εργονομική σχεδίαση του θα σας επιτρέψει να το κρατάτε εύκολα στο χέρι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία πόσης με το ΜΠΟΥΚΑΛΙ 24oz ΤΡΙΠΛΗΣ ΡΟΗΣ 1324!
Τιμή 2,13 €

ORZENE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 750ml ΒΑΜΜΕΝΑ (ΡΟΔΙ ΡΟΖ)

Το ORZENE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 750ml ΒΑΜΜΕΝΑ (ΡΟΔΙ ΡΟΖ) είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και λαμπεροί όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα βαμμένα μαλλιά, προσφέροντας ενυδάτωση και λάμψη που διαρκεί. Αφήστε το ORZENE ΣΑΜΠΟΥΑΝ να σας περιποιηθεί και να σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
Τιμή 4,29 €

PRINGLES ΤΣΙΠΣ 165gr. - (SOUR CREAM & ONION)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των Pringles τσιπς Sour Cream & Onion! Με τον τέλειο συνδυασμό γεύσεων από το στρώμα της κρέμας και τα κρεμμύδια, αυτά τα τσιπς θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαύσετε σε κάθε διάσταση. Με την μοναδική τους τραγανή υφή και την απίστευτη γεύση τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα κομμάτι! Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Pringles τσιπς Sour Cream & Onion!
Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food δημητριακά τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 500gr

Οι τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 500gr της Arion food είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικών συστατικών. Απολαύστε την πλούσια σοκολάτα που καλύπτει τις τραγανές νιφάδες σιταριού και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα γευστικό και θρεπτικό πρωινό. Αγοράστε τώρα τις νιφάδες σιταριού της Arion food και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,63 €

Agros χυμός μήλο 250ml

Χυμός μήλο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,41 €

Iris λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 8mm x6m

Το Iris λάστιχο ραπτικής είναι ένα λεπτό λάστιχο που χρησιμοποιείται στη ραπτική για τη δημιουργία ελαστικών ραφών. Το συγκεκριμένο λάστιχο είναι πλακές μορφής, λευκού χρώματος και διαστάσεων 8mm x 6m. Είναι κατάλληλο για διάφορες ραπτικές εφαρμογές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρούχα, καλλυντικά, διακοσμητικά και άλλα χειροτεχνικά έργα.
Τιμή 1,16 €

Jacobs καφές φίλτρου 250gr

Κορυφαίας ποιότητας καφές φίλτρου με αξεπέραστο άρωμα. Το ιδανικό καβούρδισμα και η προσεκτική επιλογή των κόκκων Arabica προσφέρουν ένα μοναδικό χαρμάνι.

Τιμή 5,27 €