• Melitta καφές espresso bella crema intenso σε κόκκους 1kg
  • Melitta καφές espresso bella crema intenso σε κόκκους 1kg
  • Melitta καφές espresso bella crema intenso σε κόκκους 1kg
  • Melitta καφές espresso bella crema intenso σε κόκκους 1kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMelitta

Melitta καφές espresso bella crema intenso σε κόκκους 1kg

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με τον καφέ espresso Melitta bella crema no4. Απολαύστε την πλούσια γεύση του 100% arabica καφέ σε κόκκους, που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο απόλαυσης και αρώματα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει κάθε γλυκό και πικάντικο νότα, και ανακαλύψτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ γεύσης και άρωματος. Κάντε δικό σας τον Melitta καφέ espresso για αξέχαστες στιγμές γεύσης και απόλαυσης!
25344
4002720009741
26,47 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ (28x28x24cm) - (ΚΑΦΕ)

Η τετράγωνη γλάστρα TNS δημιουργεί ένα μοναδικό και μοντέρνο στυλ για τον χώρο σας. Με τις διαστάσεις 28x28x24cm και το χρώμα καφέ, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή του γραφείου σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα TNS είναι ανθεκτική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά ή εξωτερικά. Φέρετε μια πινελιά φυσικής ομορφιάς στον χώρο σας με την TNS γλάστρα τετράγωνη.
Τιμή 4,54 €

Δισκος ζαχαροπλαστικης αλουμινιου 25x33cm 10226

Ανανεώστε την κουζίνα σας με τον Δίσκο Ζαχαροπλαστικής Αλουμινίου 25x33cm 10226! Ιδανικός για την παρασκευή γλυκών λιχουδιών και για τη σερβιρίσματα τους με στυλ. Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, εξασφαλίζει ομοιόμορφη αποτελεσματικότητα και αντοχή στη χρήση. Με διαστάσεις 25x33cm, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική περιπέτεια. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 6,69 €

ΣΑΚΟΥΛΑ ΡΟΛΟ 42cm x 11 micra - (200τεμ.) (ΦΑΝΕΛΑΚΙ)

Η σακούλα ρολό 42cm x 11 micra της εταιρίας (ΦΑΝΕΛΑΚΙ) είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στις καθημερινές σας αγορές. Με την ανθεκτική κατασκευή της και το μεγάλο μήκος της, σας εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία και ευκολία στη μεταφορά των αγορών σας. Μην αφήνετε τίποτα πίσω σας και αποκτήστε τώρα τη σακούλα ρολό (ΦΑΝΕΛΑΚΙ) για να κάνετε τις αγορές σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 3,13 €

Κορυφαία προϊόντα

The littlies λαδοπαστέλ 11mm 12τεμ

Η λαδοπαστέλ 11mm 12τεμ της εταιρίας The Littles είναι το τέλειο εργαλείο για τους λάτρεις της ζωγραφικής και του σχεδίου. Με τη λεπτή του γραφή και την εξαιρετική ποιότητά του, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης που θα σας εντυπωσιάσουν. Αποκτήστε τώρα το The littlies λαδοπαστέλ 11mm 12τεμ και αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί!
Τιμή 1,09 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη ροζ 4lt

Παχύρρευστο υγρό λευκαντικό και καθαριστικό με βάση το χλώριο. Η παχύρρευστη και προηγμένη σύνθεση το καθιστά ιδανικό σε δύσκολες βρομιές και κάθετες επιφάνειες.

Τιμή 3,55 €

Μπωλάκι πλαστικό στρόγγυλο λευκό Φ12x5,5cm 04-328

Το μπωλάκι PC στρογγυλό φ12x5,5cm λευκό 04-328 είναι ο τέλειος σύντροφος για το γραφείο σας. Με το μοντέρνο του design και τις λειτουργικές του δυνατότητες, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με στιλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας!

Τιμή 1,56 €

Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml

Το Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με χαμομήλι θα χαρίσει αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης στα μαλλιά σας, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε το Timotei σαμπουάν σήμερα και απολαύστε τα πιο απαλά και λαμπερά μαλλιά που είχατε ποτέ!
Τιμή 2,98 €