• Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x22cm 10kg
  • Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x22cm 10kg

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x22cm 10kg

Η χαρτολέβητας βελζετάλ ατυπωτη λευκή 12x22cm 10kg είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία γραφείου ή συσκευασίας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, θα μπορείτε να διαχειριστείτε άνετα και αποτελεσματικά τις καθημερινές σας εργασίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να βελτιώσετε την εμπειρία σας στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.
23369
2336923369
38,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LILIA BLACK ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΑΝΤΛΙΑ 550ml - (ΚΑΡΥΔΑ)

Η LILIA BLACK ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΑΝΤΛΙΑ 550ml - (ΚΑΡΥΔΑ) είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας και περιποίησης. Η μοναδική σύνθεσή του με καρύδα θα αφήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο και μεταξένιο, ενώ η αρωματική νότα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 1,47 €

Wella new wave gel 150ml no 5 ultra stong mess constructor

Το Wella new wave gel 150ml no 5 ultra strong mess constructor είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Με την άκρως δυνατή κράτηση και το μοναδικό του εφέ, αυτό το gel σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το ακαταμάχητο look που πάντα ονειρευόσασταν. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με ένα απλό πέτρινο!
Τιμή 3,03 €

Ιον nucrema 420gr, 380gr,+40gr, δώρο διχρωμη 9702

Η νέα Iοn nucrema δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Με τρία διαφορετικά μεγέθη για κάθε ανάγκη σας, και με δώρο μια διχρωμη 9702, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες τις στιγμές της ημέρας. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Aldoro τόνος σε νερό 160gr

Ο τόνος σε νερό της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,63 €

Maggi ζωμός κότας 176gr

Ο Maggi ζωμός κότας 176gr είναι η ιδανική προσθήκη στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την αυθεντική γεύση του κοτόπουλου, προσδίδει μια νόστιμη νότα σε κάθε πιάτο. Απολαύστε τον Maggi ζωμό κότας 176gr και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 3,79 €
Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml
Περιορισμένη προσφορά!

Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml

Αφρόλουτρο Lux Alluring Cashmere 560ml - Αφεθείτε σε μια απαλή αγκαλιά από κασμίρ και απολαύστε μια αίσθηση πολυτέλειας και αίσθησης. Με το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο, η καθημερινή σας περιποίηση γίνεται μία στιγμή απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης. Αφήστε το άρωμα του κασμίρ να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να αισθανθείτε ακαταμάχητα ελκυστικοί. Αποκτήστε το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο τώρα και ζήστε μια εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Κανονική τιμή 3,16 € Τιμή 2,91 €
  • -0,25 €
  • -0,25 €

Bref μπλοκ WC power active nature pine 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €