• Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών τριαντάφυλλο 4,8gr Liposan - 1
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών τριαντάφυλλο 4,8gr Liposan - 2
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών τριαντάφυλλο 4,8gr Liposan - 3
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών τριαντάφυλλο 4,8gr Liposan - 1
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών τριαντάφυλλο 4,8gr Liposan - 2
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών τριαντάφυλλο 4,8gr Liposan - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLiposan

Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών τριαντάφυλλο 4,8gr

Ενυδατικό balm που θρέφει και προστατεύει σε βάθος τα χείλη. Ενισχύει με χρώμα τη φυσική απόχρωση των χειλιών και αφήνει ένα απαλό και λαμπερό αποτέλεσμα. Απορροφάται εύκολα και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

36564
6291105153270
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Ενυδατικό balm που θρέφει και προστατεύει σε βάθος τα χείλη. Ενισχύει με χρώμα τη φυσική απόχρωση των χειλιών και αφήνει ένα απαλό και λαμπερό αποτέλεσμα. Απορροφάται εύκολα και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

  • Τύπος: Balm
  • Συσκευασία: Stick

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea κρέμα πολλαπλής χρήσης 75ml

Η NIVEA Creme είναι η αυθεντική ενυδάτωση για όλη την οικογένεια. Αυτό το εμβληματικό προϊόν είναι εμπλουτισμένο με Eucerit, που παρέχει στην επιδερμίδα όλη τη φροντίδα προστασίας που χρειάζεται για να παραμείνει απαλή και ελαστική. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, στα σημεία όπου η επιδερμίδα χρειάζεται φροντίδα.

Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά εγκεκριμένη: NIVEA Creme.

Τιμή 1,97 €

Dove κρέμα σώματος silky nourishment 300ml

Η Dove κρέμα σώματος silky nourishment 300ml προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα σας. Η μεταξένια υφή της αφήνει το δέρμα σας απαλό και λείο, ενώ ο ευχάριστος άρωμά της θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αναζωογονημένοι όλη μέρα. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί απαλότητα και φρεσκάδα με την Dove κρέμα σώματος silky nourishment 300ml.
Τιμή 5,46 €

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με υάκινθο 250ml

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και απαλότητας στο δέρμα σας, μέσα από την αρωματική σειρά Body Lotion ARLEM.

Το γαλάκτωμα σώματος Arlem Υάκινθος είναι εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών A-E-F και πολυσακχαρίτες. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Έχει ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 3,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Wella new wave αφρος 200ml νο 3 curls & waves

Το Wella new wave αφρός 200ml νο 3 curls & waves είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε τα πιο ορισμένα και λαμπερά μπούκλες και κύματα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει μακράς διαρκείας κράτημα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το φυσικό σας styling με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 3,30 €

Elite crackers μεσογειακά με σπανάκι και άνηθο 105gr

Οι Elite crackers μεσογειακά με σπανάκι και άνηθο 105gr της εταιρίας Elite είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κερδίσει αμέσως. Με την πλούσια γεύση του σπανακιού και του άνηθου, αυτά τα crackers θα σας ταξιδέψουν στη μαγεία της Μεσογείου με κάθε δάκτυλο. Απολαύστε τα ως σνακ μόνα τους ή συνοδεύστε τα με dip για μια ακόμη πιο εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να απολαύσετε
Τιμή 1,92 €

Tns πάτοι παπουτσιών one size SZ02

Τα παπούτσια Tns πάτοι SZ02 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση και στυλ. Με τη μοναδική τους σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτά τα πάτοι θα σας κάνουν να νιώθετε σαν να περπατάτε σε σύννεφο. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας με ένα κλικ!
Τιμή 0,97 €

Σκευος αλουμινιου νο 102 50τεμ-702l

Το Σκευος αλουμινιου νο 102 50τεμ-702l είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την ανθεκτική κατασκευή του από αλουμίνιο, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και απόλυτη απόδοση στο μαγείρεμα. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ευκολία στον καθαρισμό, θα σας κάνει να λατρέψετε το μαγείρεμα ακόμα περισσότερο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 7,98 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 5x43gr

Το Papadopoulou cream crackers σίτου 5x43gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή του, θα σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το μόνο του ή συνοδεύστε το με τυρί, μαρμελάδα ή ακόμα και κρέμα φουντούκι για μια ακόμα πιο νόστιμη εμπειρία. Αγοράστε τώρα τα Papadopoulou cream crackers σίτου και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 2,63 €