• Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ Septona - 1
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ Septona - 2
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ Septona - 3
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ Septona - 4
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ Septona - 5
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ Septona - 6
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ Septona - 1
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ Septona - 2
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ Septona - 3
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ Septona - 4
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ Septona - 5
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ Septona - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ

Οι απλοί οβάλ δίσκοι ντεμακιγιάζ είναι ιδανικοί για την αποτελεσματική περιποίηση του προσώπου σας, καθώς προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στο καθάρισμα της επιδερμίδας σας χάρη στη μεγάλη επιφάνειά τους!

3994
5201410483611
2,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
100% βαμβάκι.
Οδηγίες Χρήσης
Πάνω σε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ απλώστε το γαλάκτωμα ή την λοσιόν ντεμακιγιάζ και με κυκλικές κινήσεις αφαιρέστε το μακιγιάζ σας από πρόσωπο, μάτια και λαιμό.
Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί για να απομακρύνετε όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ.
Στοιχεία Προμηθευτή
SEPTONA Α.Β.Ε.Ε., Οινόφυτα Βοιοωτίας 320 11, Τηλ.: 22620 31544, E-mail: info@septona.gr, Ιστοσελίδα: www.septona.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sence μάσκα χεριών soften & hydrate 40ml

Η Sence μάσκα χεριών soften & hydrate 40ml είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και απαλότητα στα χέρια σας. Η μοναδική της φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, προσφέροντας άμεση ανακούφιση και αίσθηση απαλότητας. Αποκτήστε τώρα την Sence μάσκα χεριών soften & hydrate 40ml και απολαύστε βελούδινα μαλακά χέρια κάθε μέρα.
Τιμή 1,26 €

Septona dermasoft υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με υαλουρονικό οξύ για ευαίσθητες επιδερμίδες 20+20τεμ

Τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου & ματιών με υαλουρονικό οξύ και υδρολυμένο μαργαριτάρι αφαιρούν αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ και τη μάσκαρα.

Με σύνθεση εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά και φιλική στο μικροβίωμα της επιδερμίδας του προσώπου, το προϊόν ενυδατώνει και μειώνει το μέγεθος των πόρων της επιδερμίδας, αφήνοντάς την παράλληλα απαλή και καθαρή.

Δερματολογικά & Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,27 €

Johnson's gel καθαρισμού προσώπου με ροδόνερο 400ml

To Gel Καθαρισμού είναι εμπλουτισμένο με αγνό ροδόνερο. Η μοναδική του σύνθεση απομακρύνει τους ρύπους από την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα την αναζωογονεί προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση.

Κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Δερματολογικά & Οφθαλμολογικά ελεγμένη.

Τιμή 3,62 €

Garnier micellar water καθαρισμού για ξηρές επιδερμίδες 400ml

Το Garnier micellar water καθαρισμού είναι η ιδανική λύση για τις ξηρές επιδερμίδες. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή, λαμπερή και αναζωογονημένη. Αποκτήστε το Garnier micellar water και αισθανθείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!
Τιμή 5,49 €

Diadermine γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου essential hydrating milk 200ml

Η Diadermine essential hydrating milk 200ml είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν περιποίησης προσώπου που υπόσχεται να ενυδατώσει βαθιά την επιδερμίδα σας. Η ειδική του φόρμουλα είναι σχεδιασμένη για να δώσει λάμψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Αποκτήστε το Diadermine essential hydrating milk 200ml σήμερα και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία ομορφιάς!

Τιμή 3,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Spira green παιδική εντομοαπωθητική lotion σώματος 100ml

Η παιδική εντομοαπωθητική lotion σώματος 100ml της εταιρίας Spira είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το παιδί σας από τα ενοχλητικά έντομα. Με φυσικά συστατικά και ευχάριστο άρωμα, προσφέρει αποτελεσματική προστασία για πολλές ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ήσυχες βόλτες στη φύση με το παιδί σας!
Τιμή 5,00 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, το Lime σφουγγάρι εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας πίσω του ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,93 €

Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml

Το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και καθαριότητας. Με τη σύνθεσή του που διαλύει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, τα πιάτα σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας.
Τιμή 1,27 €

Kit Kat γκοφρέτα white 41,5gr

Η Kit Kat γκοφρέτα white 41,5gr είναι ένα από τα πιο γευστικά γλυκά που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Η λευκή σοκολάτα συνδυάζεται με το τραγανό γκοφρέτα για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την κάθε μέρα ως ένα γλυκό διάλειμμα ή μοιραστείτε τη με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τώρα τη Kit Kat γκοφρέτα white 41,5gr και απολαύστε τη γεύση της!
Τιμή 0,95 €

Omino bianco υγρό πλυντηρίου ρούχων για μαύρα 1,5lt

Το Omino Bianco υγρό πλυντηρίου ρούχων για μαύρα 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις ακαθαρσίες, δίνοντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα σε κάθε πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα που ξεχωρίζουν!
Τιμή 5,14 €