• Geisha τόνος σε λάδι 2x160gr
  • Geisha τόνος σε λάδι 2x160gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGeisha

Geisha τόνος σε λάδι 2x160gr

48811
8852707103124
4,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ζαναέ φασόλια γίγαντες γιαχνί 280gr

Ένα εξαιρετικό δείγμα της Μεσογειακής Διατροφής είναι τα Φασόλια Γίγαντες με σάλτσα τομάτας. Είναι το γευστικό αποτέλεσμα της περίσσειας ανθρώπινης φροντίδας με τις υψηλότερες παραγωγικές προδιαγραφές. Διαλεγμένα φασόλια γίγαντες ειδικής ποικιλίας & προέλευσης, ώριμες τομάτες και άλλα αγνά συστατικά ακολουθούν την πετυχημένη παραδοσιακή συνταγή. Φασόλια γίγαντες ΖΑΝΑΕ σε σάλτσα τομάτας που θα σας ενθουσιάσει!

Τιμή 1,98 €

Trata τόνος καπνιστός πικάντικος 2x160gr

Ο βραβευμένος πικάντικος καπνιστός τόνος TRATA, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τον γευστικό και έντονο του χαρακτήρα, κερδίζοντας την προτίμηση και των πιο απαιτητικών! Ο μοναδικός τόνος που καπνίζεται φυσικά σε φούρνο με ξύλα, με την προσθήκη καυτερής κόκκινης πιπεριάς και μπούκοβου, αποκτά μια ελαφριά πικάντικη γεύση που αναδεικνύει όλες σας τις συνταγές. Ένα προιόν εξαιρετικής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φώσφορο και βιταμίνη Β12, χωρίς συντηρητικά. Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack (katsuwonus pelamis). Το συγκεκριμένο είδος τόνου, λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ανήκει στα ψάρια που συνιστά προς κατανάλωση η Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης. Παράλληλα, o πληθυσμός του τόνου skipjack θεωρείται βιώσιμος έναντι της τρέχουσας παγκόσμιας κατανάλωσής του.

Τιμή 5,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Sidirela πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 30x50cm

Η Sidirela πετσέτα κουζίνας είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι και διαστάσεων 30x50cm. Είναι ιδανική για την απορρόφηση υγρασίας και την στεγνωτική χρήση στην κουζίνα. Η υψηλή ποιότητα υλικών και η ανθεκτική κατασκευή της την καθιστούν ιδανική για καθημερινή χρήση.

Τιμή 0,69 €

ΙΟΝ σοκοφρετάκια φουντουκιού μίνι σακούλα 210gr

Τη σοκοφρέτα της ΙΟΝ θα βρείτε και σε συσκευασία μίνι. Ανάλαφρες, τραγανές δόσεις απόλαυσης στο σχολείο, στην τηλεόραση, στο αυτοκίνητο ή ακόμα μαζί με τον καφέ και το τσάι σας. Οι Σοκοφρέτες μίνι διατίθενται σε φάκελο των 210 γραμμαρίων.

Τιμή 3,31 €

Herbal essences σαμπουάν τριαντάφυλλο για λάμψη 400ml

Το Herbal Essences σαμπουάν 400ml με εκχύλισμα τριαντάφυλλου ανάβει το χρώμα σας και αναζωογονεί τα μαλλιά σας. Απολαύστε μια απαλή και λαμπερή εμφάνιση με το αγαπημένο σας αρωματικό σαμπουάν Herbal Essences. Ανακαλύψτε τη μαγεία των φυτικών εκχυλισμάτων και ανανεώστε τα μαλλιά σας με το μοναδικό αυτό προϊόν!
Τιμή 3,47 €

Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml

Η Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml είναι η τέλεια λύση για τη φροντίδα και τη συντήρηση των αγαπημένων σας υποδημάτων. Η μαύρη αλοιφή προσφέρει προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα το αναζωογονεί και του δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα. Με την Camelia αλοιφή, τα υποδήματά σας θα διατηρούνται σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αγοράστε τώρα και αφήστε τα παπούτσια σας να λάμψουν!
Τιμή 1,06 €

Klinex hygiene απολυμαντικό on the go spray 75ml

Το Klinex hygiene απολυμαντικό spray on the go 75ml είναι το απόλυτο απολυμαντικό προϊόν που χρειάζεσαι για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου από βακτήρια και ιούς. Με τον εύκολο ψεκασμό του, μπορείς να απολυμάνεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις επιφάνειες και τα αντικείμενα που αγγίζεις καθημερινά. Μην το αφήνεις να σου ξεφύγει - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που σου προσφέρει!
Τιμή 1,09 €