• Sidirela πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 30x50cm Sidirela - 1
  • Sidirela πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 30x50cm Sidirela - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSidirela

Sidirela πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 30x50cm

Η Sidirela πετσέτα κουζίνας είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι και διαστάσεων 30x50cm. Είναι ιδανική για την απορρόφηση υγρασίας και την στεγνωτική χρήση στην κουζίνα. Η υψηλή ποιότητα υλικών και η ανθεκτική κατασκευή της την καθιστούν ιδανική για καθημερινή χρήση.

11512
5206952001842
0,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η πετσέτα κουζίνας της εταιρείας Sidirela είναι κατάλληλη για να σκουπίζετε τα πιάτα, απορροφά την υγρασία, καθαρίζει επιφάνειες, στεγνώνει βότανα και λαχανικά και σας βοηθάει να κρατάτε με ασφάλεια ζεστά πιάτα και μαγειρικά σκεύη. Είναι από βαμβάκι, ένα υλικό μαλακό, ιδιαίτερα απορροφητικό και ανθεκτικό στη χρήση και τις επαναλαμβανόμενες πλύσεις.
Φροντίδα: Συνιστάται πλύσιμο με ζεστό νερό για την εξάλειψη των βακτηρίων και να στεγνώνει φυσικά, καθώς η χρήση στεγνωτηρίου μπορεί να αλλοιώσει την υφή του υφάσματος. Αποφύγετε τη χρήση μαλακτικού, καθώς το μαλακτικό δημιουργεί ένα στρώμα στις ίνες του υφάσματος, καθιστώντας έτσι πιο δύσκολη την απορρόφηση της υγρασίας. Δεν ενδείκνυται η χρήση χλωρίου ή λευκαντικού.
** Συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Σύνθεση: 100% Βαμβάκι

Διαστάσεις:

  • Μήκος: 30cm
  • Πλάτος: 50cm

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σεντόνι εμπριμέ με λάστιχο μονό 100x200+25cm

Το Tns σεντόνι εμπριμέ με λάστιχο μονό 100x200 25cm είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και στυλ στον ύπνο τους. Με εξαιρετική ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτό το σεντόνι θα σας προσφέρει άνεση και χαλάρωση κάθε νύχτα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομψό και πρακτικό σεντόνι που θα αναβαθμίσει την αισθητική του υπνοδωματίου σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε νύχτα!
Τιμή 7,22 €

Tns σεντόνι με λάστιχο μονό 100x200+25cm

Το Tns σεντόνι με λάστιχο μονό 100x200 25cm είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τον ύπνο σας. Με ύφασμα υψηλής ποιότητας και εξαιρετική αντοχή, αυτό το σεντόνι θα σας προσφέρει άνεση και αίσθηση μαλακότητας κάθε νύχτα. Η εύκολη τοποθέτηση χάρη στο λάστιχο του, καθώς και η ευρεία γκάμα χρωμάτων που διατίθεται, θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον ύπνο σας με στυλ και άνεση!

Τιμή 7,22 €

Flamingo επίστρωμα αδιάβροχο πετσετέ 30cm 160x200cm

Το επίστρωμα αδιάβροχο πετσετέ της Flamingo με διαστάσεις 160x200cm και πάχος 30cm είναι μια πρακτική λύση για την προστασία του στρώματός σας από υγρές διαρροές και άλλες καθημερινές ατυχίες.

Τιμή 14,28 €

Tns υπόστρωμα αδιάβροχο λευκό διπλό 160x200cm

Ανακαλύψτε την απόλυτη πολυτέλεια και προστασία με το αδιάβροχο υπόστρωμα Tns σε λευκό χρώμα. Με διαστάσεις 160x200cm και διπλής όψης σχεδιασμό, αυτό το υπόστρωμα θα προσφέρει άνεση και προστασία στο στρώμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον ύπνο σας με ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ποιότητα.
Τιμή 8,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Velto θειικός σίδηρος κρυσταλλικός για υγιή φυτά 1kg

Αυτό το κρυσταλλικό θειικός σίδηρος της Velto είναι το ιδανικό προϊόν για υγιή φυτά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, τα φυτά σας θα ανθίσουν και θα είναι πιο υγιή από ποτέ. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα φυτά σας τη φροντίδα που αξίζουν!
Τιμή 2,22 €

Σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 45x55cm 30τεμ

Αρωματικές σακούλες απορριμμάτων, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή γραφείου. Έχουν ευχάριστο άρωμα, το οποίο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Τιμή 0,48 €

Κύκλωψ πιάτο βαθύ πλαστικό 20,4cm

Το Κύκλωψ πιάτο βαθύ πλαστικό 20,4cm είναι ο τέλειος σύντροφος για τα γεύματά σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Η μοναδική σχεδίασή του προσθέτει στυλ στο τραπέζι σας, ενώ η βάθια κατασκευή του το καθιστά ιδανικό για σάλτσες και σούπες. Αποκτήστε το Κύκλωψ πιάτο τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 0,67 €

Ζωγραφος καστανη ζαχαρη 500gr, +20% δωρεαν προιον

Ζαχαρωδείς απολαύσεις με τον Ζωγράφο Καστανή Ζάχαρη 500gr! Απολαύστε την πλούσια, γλυκιά γεύση της καστανής ζάχαρης σε κάθε δείγμα. Με τον Ζωγράφο, η γεύση γίνεται ακόμα πιο γλυκιά! Και μην ξεχνάτε, αποκτήστε τώρα το προϊόν μας και απολαύστε 20% έκπτωση! Μην το χάσετε!
Τιμή 1,66 €