• Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΟμοσπονδία

Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr

Μαλακά κεφτεδάκια που μπορούν άψογα να συνδυαστούν σχεδόν με κάθε συνηθισμένο πιάτο, όπως ρύζι, ζυμαρικά ή πουρέ πατάτας.

2557
5200315743080
3,16 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τα κεφτεδάκια σε σάλτσα σε κονσέρβα αναφέρονται σε μικρά κεφτεδάκια (μπαλάκια από κρέας ή άλλα υλικά) που έχουν μαγειρευτεί και συντηρηθεί σε κονσέρβα, και είναι βυθισμένα σε μία σάλτσα.

Οι κεφτεδάκια είναι μικρά μπουκιά από κρέας (όπως μοσχάρι, αρνί, κοτόπουλο) ή άλλα υλικά (όπως φασόλια, λαχανικά), συνήθως αναμεμιγμένα με μυρωδικά και άλλα συστατικά, που σχηματίζουν σφαιρικό σχήμα. Συνήθως ψήνονται, τηγανίζονται ή βράζονται και συνοδεύονται από σάλτσα ή σάλτσες για να ενισχύσουν τη γεύση τους.

Η κονσέρβα παρέχει μια εύκολη λύση για να απολαύσετε αυτά τα γευστικά κεφτεδάκια σε σάλτσα χωρίς την ανάγκη να τα ετοιμάσετε από την αρχή. Τα κεφτεδάκια έχουν ήδη μαγειρευτεί και συντηρηθεί σε κονσέρβα με τη σάλτσα τους.

Μπορείτε να απολαύσετε τα κεφτεδάκια σε σάλτσα σε κονσέρβα ως κυρίως πιάτο, συνοδευτικό ή ακόμη και ως μεζέ. Συνήθως σερβίρονται ζεστά, και μπορείτε να τα απολαύσετε ακριβώς όπως είναι, ή με προσθήκη παρεμβάσεων όπως φρέσκα βότανα, λεμόνι, φέτα κ.λπ. για ενίσχυση της γεύσης.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bonduelle gold καλαμπόκι 300gr

Καλαμπόκι της εταιρίας Bonduelle, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Ιδανικό για σαλάτες και για πιάτα stir fry με νουντλς, λαχανικά, κρέας και θαλασσινά.

Τιμή 2,47 €

Trata τόνος σε ελαιόλαδο 2x160gr

Ο τόνος TRATA σε ελληνικό ελαιόλαδο είναι ένα θρεπτικό και γευστικό προϊόν κορυφαίας ποιότητας, χωρίς συντηρητικά, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φώσφορο και βιταμίνη Β12. Η υψηλή περιεκτικότητα του σε πρωτεΐνη τον καθιστά ιδανική τροφή για τους αθλητές και τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής! Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack (katsuwonus pelamis). Το συγκεκριμένο είδος τόνου, λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ανήκει στα ψάρια που συνιστά προς κατανάλωση η Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης. Παράλληλα, o πληθυσμός του τόνου skipjack θεωρείται βιώσιμος έναντι της τρέχουσας παγκόσμιας κατανάλωσής του.

Τιμή 5,42 €

Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό 2x160gr

Το Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, χωρίς συντηρητικά και γλουτένη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα και χωρίς επεξεργασία στην σαλάτα.

Τιμή 4,63 €

Arion food κονσέρβα ντολμαδάκια γιαλαντζί 280gr

Οι ντολμαδάκια γιαλαντζί της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με πλούσια γεύση και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτή η κονσέρβα θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση της. Απολαύστε τα ντολμαδάκια γιαλαντζί σε σάλτσα ντομάτας και απολαύστε ένα γευστικό ταξίδι στη γεύση. Αγοράστε τώρα τα Arion food ντολμαδάκια γιαλαντζί και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Estia magma ταψί ορθογώνιο με σχάρα με επίστρωση πέτρας 45,5x30,4x7cm

Το Estia magma ταψί ορθογώνιο με σχάρα με επίστρωση πέτρας 45,5x30,4x7cm είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την εξαιρετική αντοχή του, αυτό το ταψί θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νόστιμα γεύματα με άρωμα εστίας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της μαγειρικής με το Estia magma ταψί!
Τιμή 9,27 €

Evergreen ζάχαρη καρύδας βιολογικό 250gr

Η ζάχαρη καρύδας της εταιρείας Evergreen Organics σε κρυσταλλική μορφή, προέρχεται από τα άνθη του φοινικόδεντρου, έχει καφέ χρώμα που μοιάζει με την ακατέργαστη ζάχαρη, αλλά οι κόκκοι της είναι συνήθως μικρότεροι σε μέγεθος. Έχει απαλή καραμελωμένη γεύση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ίδια ποσότητα με τη ζάχαρη. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα, όπως κάλιο, χαλκό και ψευδάργυρο. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Τιμή 2,67 €

Endless ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων brilliant με λεμόνι 30τεμ

Οι νέες ταμπλέτες πλυντηρίου Endless Brilliant, χάρη στην ειδική τους σύνθεση με τεχνολογία Stream Tab διαλύονται γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια ισχυρή δράση καθαρισμού. Αφαιρούν εύκολα υπολείμματα τροφών, λεκέδων και καμένων λαδιών καθώς εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ευχάριστο άρωμα λεμονιού.

Τιμή 4,41 €

Φαράσι πλαστικό μικρό με λάστιχο και με μεταλλικό κοντάρι

Φαράσι: Το ιδανικό εργαλείο για κάθε εργασία! Αυτό το πλαστικό μικρό φαράσι είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο. Με το λάστιχο και το μεταλλικό κοντάρι, είναι άνετο στη χρήση και εξαιρετικά ανθεκτικό. Μην αφήνετε καμία εργασία να σας εμποδίσει, αγοράστε το Φαράσι σήμερα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,41 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού