• Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΟμοσπονδία

Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr

Φασόλια της εταιρίας Ομοσπονδία, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης, ενώ περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων.

2532
5200315743073
1,85 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τα φασόλια γιαχνί σε κονσέρβα αναφέρονται σε φασόλια που έχουν μαγειρευτεί και συντηρηθεί σε κονσέρβα με μία λαδερή σάλτσα, συνήθως περιλαμβάνοντας λάδι, λάδικο ξύδι, αλάτι, πιπέρι, και πιθανά μυρωδικά.

Τα φασόλια γιαχνί είναι μια δημοφιλής ελληνική συνταγή που συνήθως περιλαμβάνει πράσινα φασόλια, μαγειρεμένα σε μία λαδερή σάλτσα με πολλά φρέσκα υλικά, όπως ντομάτες, κρεμμύδια, σκόρδο, πιπεριές και μυρωδικά. Το αποτέλεσμα είναι ένα γευστικό, αρωματικό και θρεπτικό φαγητό που μπορεί να σερβιριστεί ως κυρίως πιάτο ή συνοδευτικό.

Οι φασόλια γιαχνί σε κονσέρβα προσφέρουν μια βολική εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να απολαύσουν αυτήν τη γευστική συνταγή χωρίς την ανάγκη να μαγειρεύσουν από την αρχή. Είναι ένα γευστικό, υγιεινό και θρεπτικό φαγητό που μπορεί να συνοδεύσει διάφορα πιάτα, όπως ρύζι, πίτα, ψωμί ή ακόμη και να σερβιριστεί ως μεζές.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Freshly luncheon meat από κοτόπουλο 200gr

Το αγνό σε φρέσκες συνθήκες κατανάλωσης κοτόπουλο, είναι το αγαπημένο σνακ των περισσότερων ανθρώπων. Το νόστιμο αυτό luncheon meat έχει βελούδινη υφή και είναι ιδανικό για σάντουιτς, σαλάτες ή ακόμα και για να το φάτε μόνο του. Με τα 200 γραμμάρια αυτού του προϊόντος, θα μπορέσετε να απολαύσετε την γεύση του σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Απολαύστε το!
Τιμή 1,60 €

Aldoro φιλέτο τόνου σε λάδι 1705gr

Ο τόνος σε λάδι της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 11,74 €

Ζαναέ φασολάδα 200gr

Η Ζαναέ φασολάδα 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα. Με φρέσκα φασόλια και πλούσια γεύση, αυτή η φασολάδα θα σας καταπλήξει με την ποιότητά της. Απολαύστε τη Ζαναέ φασολάδα 200gr και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης σε κάθε μπουκιά.
Τιμή 1,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove κρεμοσάπουνο shea butter 250ml

Το Dove κρεμοσάπουνο με shea butter έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ενυδάτωση και περιποίηση στο δέρμα σας. Η σύνθεσή του περιέχει εκχύλισμα από shea butter, το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και λείο, ενώ παράλληλα το προστατεύει από την ξηρότητα. Το απαλό άρωμά του θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Τιμή 1,59 €

Bianchi coffee espresso decaf καφές σε κόκκους 250gr

Καφές φίλτρου σε κόκκους, χωρίς καφεΐνη, της εταιρείας Bianchi Coffee, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας. Για το ιδανικό αποτέλεσμα σημαντικό ρόλο παίζει σωστή η αναλογία καφέ και νερού.

Τιμή 5,87 €

Endless χαρτί κουζίνας point to point 100m 950gr

Ένα ανθεκτικό χαρτί κουζίνας που δεν αφήνει χνούδια. Συνδυάζει απορροφητικότητα, απαλότητα και τόσο μεγάλη διάρκεια που πραγματικά το κάνει ατελείωτο. Για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Τιμή 3,12 €

Nestle δημητριακά cheerios honey 375gr

Τα τραγανά δαχτυλιδάκια δημητριακών πρωινού ολικής άλεσης με τη μελένια γεύση περιέχουν 7 βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο και όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης.

Τιμή 3,52 €