• Fini τσίχλα pirate barrels 200x5gr
  • Fini τσίχλα pirate barrels 200x5gr

Fini τσίχλα pirate barrels 200x5gr

49806
8410525200236
11,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Skittles καραμελάκια wild berry 38gr

Ζήσε την έκρηξη γεύσης με τα Skittles wild berry! Απολαύστε την έντονη γεύση των φρούτων του δάσους σε κάθε μπουκιά και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και γεύσεις. Με τα Skittles wild berry, η απόλαυση γίνεται ανεξίτηλη εμπειρία. Αγοράστε τώρα και ζήστε τη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 0,62 €

Fini τσίχλα burger 200x5gr

Η Fini τσίχλα burger 200x5gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε λάτρη των burgers. Με την μοναδική της γεύση και την ανεπανάληπτη ποιότητα της εταιρίας Fini, αυτή η τσίχλα θα σας κερδίσει με την πρώτη μασούλα. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε την μοναδική αίσθηση του burger σε μια τσίχλα. Αγοράστε τώρα τη Fini τσίχλα burger 200x5gr και ζήστε μια γευστική εμπειρία που θα σας συναρπάσει.
Τιμή 11,88 €

Bulgari παγωτίνι μαρσμέλοους βανίλιας 900gr

Από τα πιο νόστιμα και γευστικά Marsmallows μα γεύση Βανίλια.

Μοναδικά σχήματα και χρώματα που δίνουν στα Marshmallows τη δυνατότητα να τα αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Ο συνδυασμός γεύσης και σχήματος, τα κάνουν περιζήτητα σε κάθε παρέα. Να είστε σίγουροι πως οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν και θα τα τιμήσουν δεόντως.

Απολαυστικά κι εντυπωσιακά!

Ιδανικό για βάπτιση, γενέθλια και πάρτι.

Τιμή 10,05 €

Gelee καραμέλες ζελέ φρούτα 400gr

Οι Gelee καραμέλες ζελέ φρούτα 400gr αναφέρονται σε καραμέλες ζελέ φρούτων με καθαρό βάρος 400 γραμμάρια. Οι καραμέλες ζελέ είναι γλυκές λιχουδιές που περιέχουν γεύση φρούτων και συνήθως έχουν την υφή του ζελέ. Είναι πολύ δημοφιλείς ως γλυκά σνακ ή γαρνιτούρα σε διάφορες γαστρονομικές εφαρμογές.

Τιμή 2,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Η απαλή ορχιδέα συνδυάζεται με το ξυλώδες άρωμα του σανδαλόξυδου, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και απαλά στην αφή, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ίνες τους. Απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 2,18 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων λεβάντα 1,5lt

Απολυμαντικό για τα ρούχα, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, τα απολυμαίνει και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, ακόμα και σε σύντομες πλύσεις ή πλύσεις με κρύο νερό, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα καθώς δεν καταστρέφει τις ίνες τους.

Τιμή 5,48 €

Stroll καρότσι λαϊκής αδιάβροχο 24lt 35x28x87cm

Το καρότσι λαϊκής, χωρητικότητας 24 λίτρων, διαθέτει 2 ρόδες και βάση στήριξης, είναι εύκολο στη μετακίνηση, σταθερό και ιδανικό για επίπεδες επιφάνειες. Κατασκευασμένο από ύφασμα, το οποίο προστατεύει το εσωτερικό από εξωτερικά στοιχεία και καιρικές συνθήκες, όπως την απευθείας έκθεση στον ήλιο, αλλά και τη βροχή καθώς το υλικό είναι αδιάβροχο και δεν το διαπερνά το νερό.

Τιμή 14,03 €