• Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml
  • Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml
  • Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml
  • Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml
  • Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml
  • Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDr. Beckmann

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml

Με το Dr. Beckmann καθαριστικό χαλιών 650ml, τα χαλιά σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χρώματα και την υφή του χαλιού σας. Με το Dr. Beckmann, τα χαλιά σας θα είναι πάντα καθαρά και φρέσκα.
13264
4008455476919
6,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Ακατάλληλο για χαλιά και δερμάτινα.Κίνδυνος! Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
Κίνδυνος ερεθισμού
Στοιχεία Προμηθευτή
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Ι. Α.Β.Ε.Ε. (MEDICARE), ΤΣΙΑΠΑΝΟΥ 11, & ΤΣΕΛΕΠΗ, 54357, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τηλ: 239905 1840, www.dr-beckmann.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sweep καθαριστικό χαλιών 950ml

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Sweep, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 5,13 €

VANISH CARPET CLEAN 1L

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Vanish, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 2,98 €

Rex καθαριστικό για χαλιά & μοκέτες 500ml

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας REX, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,99 €

Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών gold 500ml

Σαμπουάν χειρός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χαλιά και ταπετσαρίες, για να αφαιρέσει τη βαθιά βρωμιά και τη σκόνη.

Είναι κατάλληλο για χρήση σε μεγάλες περιοχές του χαλιού, με σκοπό να διαλύσει και να αφαιρέσει ακόμα και τους πιο επίμονους στεγνούς λεκέδες και σκόνη. Εξουδετερώνει επίσης τις δυσάρεστες οσμές, κάνοντας το χαλί και την ταπετσαρία σας να μυρίζουν καθαριότητα & φρεσκάδα έναντι μόνο σκουπίσματος με ηλεκτρική σκούπα.

Τιμή 3,20 €

Κορυφαία προϊόντα

Iris παραμάνες ανάμικτες χρυσές 48τεμ

Οι παραμάνες Iris ανάμικτες χρυσές περιέχουν 48 τεμάχια. Αυτές οι παραμάνες είναι μια όμορφη και λαμπερή επιλογή για διακόσμηση ή κατασκευή κοσμημάτων. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και πολλά άλλα κοσμήματα για να προσθέσετε λάμψη και φωτεινότητα στο στυλ σας.
Τιμή 0,90 €

Haribo ζελεδάκια exotix 100gr

Οι Haribo ζελεδάκια exotix 100gr της εταιρίας Haribo είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με την εξωτική νότα! Με μια πλούσια γεύση που ξεχωρίζει και μια υφή που λιώνει στο στόμα, αυτά τα ζελεδάκια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,97 €

Roshen yummi's καραμέλες με φρούτα 1kg

Οι καραμέλες Roshen yummi's με φρούτα 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη! Με μια μοναδική γεύση φρούτων και μια τέλεια ισορροπία γλυκύτητας, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να νιώσετε ενθουσιασμένοι και ικανοποιημένοι με κάθε δοσούλα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο γλύκισμα - αγοράστε τώρα τις Roshen yummi's καραμέλες με φρούτα 1kg και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,95 €

Knorr σάλτσα έτοιμη με μέλι & μουστάρδα 400gr

Η έτοιμη σάλτσα με μέλι & μουστάρδα 400gr της Knorr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη γεύση στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την μοναδική συνταγή της Knorr, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακαταμάχητα. Απολαύστε την μοναδική γεύση του μελιού και της μουστάρδας σε κάθε μπουκιά και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τώρα την Knorr έτοιμη σάλτσα με μέλι & μουστάρδα 400gr και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας!
Τιμή 2,79 €