• Νέο
  • Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης frosted bloom 1lt
  • Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης frosted bloom 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDettol

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης frosted bloom 1lt

Το απολυμαντικό καθαριστικό spray γενικής χρήσης της εταιρείας Dettol, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Λόγω της απολυμαντικής του δράσης προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην υγιεινή του σπιτιού σας.

Οδηγίες Χρήσης: Απλά ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια. Σκουπίστε με ένα καθαρό νωπό πανί και αφήστε να στεγνώσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Μην ψεκάζετε προς τα μάτια. Για οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεοράσεων ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες συντήρησης του κατασκευαστή.

51158
5011417587515
3,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης λουλούδια της λίμνης 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 94% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων. Vegan.

Τιμή 1,69 €

Αποσμίνη υγρό πολυκαθαριστικό με άρωμα πεύκου 425ml

Η Αποσμίνη είναι υγρό αποσμητικό σκεύασμα. Χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, την λεκάνη, το νιπτήρα, το νεροχύτη, τα σιφώνια και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει δυσοσμία. Αραιωμένο ή μη, αρκεί ελάχιστη ποσότητα ώστε να εξαφανίσει κάθε δυσοσμία και παράλληλα να αρωματίσει το χώρο, αφήνοντας ένα ευωδιαστό άρωμα πεύκου. Περιέχει μη ιονικούς γαλακτοματοποιητές και αρώματα, ενώ κατά το σφουγγάρισμα έχει και αντιστατική ιδιότητα.

Τιμή 3,29 €

Brasso γυαλιστικό μετάλλων 150ml

Το Brasso είναι ένα γυαλιστικό μετάλλων σε συσκευασία των 150ml. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και τη λάμψη των μεταλλικών επιφανειών.
Τιμή 8,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr

Τα κριτσίνια σίτου με σουσάμι από τον Τσατσάκη είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για όσους ακολουθούν vegan διατροφή. Το προϊόν περιέχει 300γρ από νόστιμα και τραγανά κριτσίνια με σουσάμι, που προσφέρουν μια ευκολόφαγη λύση για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ ή συνοδευτικό στα γεύματά τους. Απολαύστε τα με διάφορα dips ή απλά ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα!

Τιμή 2,14 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml

Το Papoutsanis natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει στις ακτές του Αιγαίου με το φρέσκο άρωμα που αφήνει στο δέρμα σας. Η πλούσια σύνθεσή του θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ανταλλακτική συσκευασία των 750ml θα σας προσφέρει μακράς διαρκείας χρήση. Αποκτήστε το Papoutsanis natura κρεμοσάπουνο και απολαύστε μια εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,77 €

Alufix φίλτρα καφέ No2 100τεμ

Τα Χάρτινα φίλτρα καφέ ALU FIX είναι κατάλληλα για χρήση σε οικιακές καφετιέρες που παρασκευάζουν καφέ φίλτρου. Τα συγκεκριμένα χάρτινα φίλτρα φτιάχνονται από χαρτί χωρίς λευκαντικές ουσίες (UNBLEACHED) με εξελιγμένη χάρτινη δομή. Επιτρέπουν στον καφέ να απελευθερώνει τέλεια τα αρώματα και τη γεύση του. Έτσι ο καφές φίλτρου έχει μια πολύ καλή και ισορροπημένη γεύση που αναδεικνύει τα αρώματα και το χαρακτήρα του κάθε χαρμανιού. Τα συγκεκριμένα χάρτινα φίλτρα παρασκευάζονται με αυστηρές προδιαγραφές στην Ευρωπαϊκή ένωση. Μπορείτε να απολαύσετε σίγουρα τον καφέ φίλτρου καλύτερα από κάθε άλλη φορά! Σας περιμένουν να τα γνωρίσετε σε οικονομική συσκευασία και να απολαμβάνετε τον καφέ φίλτρου σας καθημερινά! Βοηθήστε κι εσείς το περιβάλλον και τη φύση, χρησιμοποιώντας αυτό το πιστοποιημένο προϊόν. Πάνω στη συσκευασία υπάρχουν οι σημάνσεις ότι είναι κατάλληλα για τρόφιμα, ανακυκλώσιμα σύμφωνα με το πρότυπο 21 PAP και κατάλληλα ακόμα για απόρριψη σε κάδους απορριμμάτων. Κάθε συσκευασία περιέχει 100 χάρτινα φίλτρα.

Τιμή 0,95 €

D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67

Το D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67 είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια απολαυστική εμπειρία καθαρισμού στο μπάνιο σας. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα υλικών, το σφουγγάρι αυτό θα σας χαρίσει αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα μπάνιου με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 0,47 €