• D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67
  • D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67
  • D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67
  • D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67
  • D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67
  • D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67
  • D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67
  • D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67
  • D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67
  • D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67
  • D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67
  • D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςD&D

D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67

Το D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67 είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια απολαυστική εμπειρία καθαρισμού στο μπάνιο σας. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα υλικών, το σφουγγάρι αυτό θα σας χαρίσει αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα μπάνιου με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
13210
5200103140121
0,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

D&D σφουγγάρι μπάνιου 1τεμ

Τα σφουγγάρια μπάνιου είναι αξεσουάρ καθαρισμού που χρησιμοποιούνται κατά το μπάνιο για τον απαλό καθαρισμό του σώματος. Συνήθως κατασκευάζονται από μαλακά υλικά που μπορούν να αφαιρέσουν το σαπούνι και τη λεπτή βρωμιά από το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια απαλή μασάζ.

Τιμή 0,36 €

Multy σπόγγος αυτοκινήτου

Ο σπόγγος αυτοκινήτου είναι ένα αξεσουάρ που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και το πλύσιμο του αυτοκινήτου. Είναι σχεδιασμένος ειδικά για την απαλή και αποτελεσματική αφαίρεση της βρωμιάς, των ρύπων και του υπολειμμάτων από την επιφάνεια του αυτοκινήτου, χωρίς να προκαλεί γρατζουνιές ή φθορές.

Τιμή 0,66 €

Multy σπόγγος massage λουλούδι

Το σφουγγάρι Multy Massage για το μπάνιο είναι ένα σφουγγάρι σχεδιασμένο για την προσθήκη επιπλέον απολέπισης και μασάζ κατά το μπάνιο. Συνήθως είναι κατασκευασμένο από υλικά όπως σφουγγάρι και μπορεί να διαθέτει δίχτυ για αυξημένη απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

Τιμή 0,93 €

Labico σφουγγάρι μπάνιου δίχτυ

Ένα σφουγγάρι μπάνιου δίχτυ είναι ένα είδος σφουγγαριού που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απολέπιση του δέρματος κατά το μπάνιο ή το ντους. Έχει μια υφή διχτυού που μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων δέρματος και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει τον καθαρισμό και την αίσθηση της επιδερμίδας σας.

Τιμή 0,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Roshen καραμέλες μέντας με ευκάλυπτο 1kg

Οι Roshen καραμέλες μέντας με ευκάλυπτο είναι καραμέλες με γεύση μέντας που περιέχουν επίσης εκχύλισμα ευκαλύπτου για να προσθέσουν ένα δροσιστικό και αναζωογονητικό στοιχείο στη γεύση τους. Προέρχονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Τιμή 5,04 €

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus super 18τεμ

Σερβιέτες με φτερά Fresh Super από την εταιρεία Every Day, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Τιμή 2,65 €

Misko κοραλάκι 500gr

Είναι το µακαρονάκι µε το καµπυλωτό σχήµα, εξίσου αγαπητό στις καρδιές όλων όσων το έχουν δοκιµάσει! Έχει τρύπα µε µικρή διάµετρο στο εσωτερικό του. Ταιριάζει ιδαίτερα σε πιάτα µε σάλτσα αλλά ακόµη και σε σούπες. Ανακαλύψτε την κοραλένια αίσθηση στο στόµα συνοδεύοντάς το µε κρεατικά, κιµά, λαχανικά ή όποια άλλη συνταγή προτιµάτε!

Τιμή 1,31 €