• Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml Παπουτσάνης - 1
  • Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml Παπουτσάνης - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαπουτσάνης

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml

Το Papoutsanis natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει στις ακτές του Αιγαίου με το φρέσκο άρωμα που αφήνει στο δέρμα σας. Η πλούσια σύνθεσή του θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ανταλλακτική συσκευασία των 750ml θα σας προσφέρει μακράς διαρκείας χρήση. Αποκτήστε το Papoutsanis natura κρεμοσάπουνο και απολαύστε μια εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας που δεν θα ξεχάσετε!
16421
5201109001614
1,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρά κρεμοσάπουνο με αντλία ρόδι 400ml

Το κρεμοσάπουνο με αντλία ρόδι 400ml είναι ένα προϊόν περιποίησης και καθαρισμού του σώματος που περιέχει εκχύλισμα από ρόδι, το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Η αντλία που περιλαμβάνεται στη συσκευασία κάνει τη χρήση του προϊόντος εύκολη και βολική. Αφήνει το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και ευωδιαστό με ένα ευχάριστο άρωμα ρόδι. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.
Τιμή 0,99 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία freschezza marina 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Freschezza Marina, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία mora & muschio 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Mora & Muschio, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με ένα μοναδικό άρωμα φρούτων του δάσους και μόσχου. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεβάντα 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 96% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,81 €

MediTrast γάντια βινυλίου διαφανή χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Εξεταστικά γάντια που προσφέρουν άριστη εφαρμογή, ενώ είναι ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικά και λεπτά προκειμένου να μην επηρεάζουν την αφή. 

Τιμή 2,62 €

Knorr ζωμός κότας σε σκόνη 3,5kg

Ανανεωτικός ζωμός κότας σε σκόνη 3,5kg από την Knorr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα της κότας σε κάθε μαγειρική προσπάθειά σας. Ιδανικός για σούπες, σάλτσες και ριζότο. Αποκτήστε τον Knorr ζωμό κότας σε σκόνη 3,5kg και αναβαθμίστε τα γεύματά σας με μία απλή κίνηση.
Τιμή 42,13 €

Derby σοκολάτα caramel 20x38gr

Η Derby σοκολάτα caramel 20x38gr της Ιον είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν την γλυκιά γεύση της καραμέλας. Με την πλούσια σοκολάτα που την περιβάλλει και το γεμάτο καραμελένιο γέμιση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα την Derby σοκολάτα caramel 20x38gr και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 13,25 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 360o 5τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 360ο 5τεμ της Swiffer είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την καινοτόμο τεχνολογία τους, αγκαλιάζουν και συλλέγουν τη σκόνη από κάθε γωνία, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 7,90 €