• Dr.beckmann υγρό καθαριστικό μετάλλων και ανοξείδωτων 250ml
  • Dr.beckmann υγρό καθαριστικό μετάλλων και ανοξείδωτων 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDr. Beckmann

Dr.beckmann υγρό καθαριστικό μετάλλων και ανοξείδωτων 250ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για την αποτελεσματική καθαριότητα των μετάλλων και των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό 250ml! Αφήστε τα προβλήματα της δυσάρεστης βρωμιάς πίσω και απολαύστε ένα λαμπερό, καθαρό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί ανάμεσα στα μετάλλινα αξεσουάρ και τα ανοξείδωτα είδη σας - εμπιστευτείτε το Dr. Beckmann και απογειώστε την καθημερινότητά σας!
25146
4008455452012
3,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bolsom πολυκαθαριστικό σε πάστα 300gr

Η BOLSOM ΠΑΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 300gr είναι το ιδανικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το σπίτι σας πάντα καθαρό και φρέσκο. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν θα κάνει τη δουλειά του με απόλυτη αποτελεσματικότητα. Μη διστάσετε, αποκτήστε το BOLSOM ΠΑΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 300gr τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 1,61 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος ευαίσθητες επιφάνειες 2x1lt

Το KLINEX ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την ειδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τους μικροοργανισμούς, ενώ παράλληλα προστατεύει τις ευαίσθητες επιφάνειες. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες, κάνοντας το περιβάλλον σας πιο φρέσκο και καθαρό. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το KLINEX ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤ
Τιμή 3,29 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh θαλασσινή φρεσκάδα 1lt

To καθαριστικό  πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Το Αντιβακτηριδιακό Πολυκαθαριστικό Power & Fresh  είναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας,της τουαλέτας κτλ ευκολότερη υπόθεση. Με υπέροχο άρωμα Φρεσκάδα Ωκεανού. 

Τιμή 3,08 €

Spark καθαριστικό πατώματος κεράσι 1lt

Το καθαριστικό πατώματος της εταιρείας Spark, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες των πατωμάτων σας καθαρές. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Elvive σαμπουάν επανασύστασης dream long 400ml

Το Σαμπουάν Επανασύστασης, με κρεμώδη, περιποιητική σύνθεση, βασίζεται σε ένα δυνατό κοκτέιλ συστατικών:

ΦΥΤΙΚΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ που αναδομεί τα μαλλιά ως τις άκρες

BITAMINEΣ που ενδυναμώνουν τα μαλλιά*

KAΣΤΟΡΕΛΑΙΟ που προσφέρει θρέψη & λάμψη στα μαλλιά και τα βοηθάει να διατηρούνται μακριά.

*εργαστηριακό τεστ μετά από πολλαπλές εφαρμογές.

Τιμή 3,97 €

Melissa κουσκουσέ 500gr

Το κουσκουσέ Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Χρόνος βρασμού: 11-13 λεπτά.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa. Ιδανικό για σούπες και σαλάτες.

Τιμή 1,26 €

Παυλίδης μπάρα υγείας με μπισκότο & φράουλα 46gr

Η μπάρα υγείας Παυλίδης με μπισκότο και φράουλα, σε βάρος 46γρ, είναι μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ που συνδυάζει τη γεύση του μπισκότου και τη φρεσκάδα της φράουλας. Αυτή η μπάρα παρέχει ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για να σας υποστηρίξει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,19 €

Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 8τεμ

Το χαρτί υγείας 3φυλλο 8 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 8 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τρία φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τρεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 8 ρολλά.

Τιμή 2,26 €