• Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
  • Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
  • Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
  • Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
  • Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
  • Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
  • Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
  • Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΒλάχα

Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr

Τα Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια με αυγά 500gr της εταιρίας Βλάχα είναι το τέλειο γεύμα για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την πλούσια γεύση τους και την παραδοσιακή συνταγή που ακολουθούν, θα σας ταξιδέψουν στην ελληνική γαστρονομία. Απολαύστε τα ως ελαφρύ γεύμα ή ως συνοδευτικό σε ένα γεύμα με φίλους και οικογένεια. Αφήστε τα Βλάχα παραδοσιακά χυλοπιτάκια να σας κερδίσουν με τη γεύση τους και δεν θα μπορείτε να τους αντισταθείτε.
18745
5201418000049
3,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Knorr σάλτσα έτοιμη με μέλι & μουστάρδα 400gr

Η έτοιμη σάλτσα με μέλι & μουστάρδα 400gr της Knorr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη γεύση στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την μοναδική συνταγή της Knorr, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακαταμάχητα. Απολαύστε την μοναδική γεύση του μελιού και της μουστάρδας σε κάθε μπουκιά και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τώρα την Knorr έτοιμη σάλτσα με μέλι & μουστάρδα 400gr και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας!
Τιμή 2,79 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto basilico e rucola 190gr

Πέστο της εταιρίας Barilla, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάλτσα ζυμαρικών, ντιπ, σάλτσα πίτσας, άλειμμα, ντρέσινγκ σαλάτας και πολλά άλλα. Προσοχή, το πέστο δεν πρέπει να βράζεται ή να μπαίνει σε καυτή κατσαρόλα, γιατί πικρίζει και χάνει το άρωμά του.

Τιμή 2,75 €

Misko κανελόνια 500gr

Για εσάς που δεν τα πάτε καλά με τους χρόνους βρασμούς και τις κατσαρόλες, αυτό το είδος ζυμαρικού θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος, αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη! Στον φούρνο πάντα, η φαρδιά ζύμη τους τυλίγεται υπέροχα γύρω από σάλτσα κιμά ή σπανάκι ή τυριά ή..οτιδήποτε άλλο βάλει ο νους σας και σας χαρίζει αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς! Eγκλωβίστε μέσα τους όλα τα αποθέματα μαγειρικής φαντασίας που έχετε και… καλή απόλαυση!

Τιμή 1,45 €

Melissa σπαγγέτι ολικής αλέσεως No6 500gr

Τα ζυμαρικά Melissa Oλικής Aλέσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών.

Τιμή 1,16 €

Knorr σάλτσα asia γλυκό τσίλι 1lt

Η Knorr Asia σάλτσα γλυκό τσίλι 1lt είναι η τέλεια προσθήκη στις αγαπημένες σας συνταγές ασιατικής κουζίνας. Με την πλούσια γεύση της γλυκιάς τσίλι, δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τη σε stir-fries, marinades, dipping sauces και άλλες δημιουργικές συνταγές. Αγοράστε τώρα τη Knorr Asia σάλτσα γλυκό τσίλι 1lt και ανακαλύψτε τον κόσμο των απολαύσεων!
Τιμή 13,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη 35gr

Το Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη 35gr της εταιρίας Ohonos snacks είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη νοστιμή γεύση του. Με την τέλεια συνδυαστική γεύση της ποπ κορν και την απουσία γλουτένης, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική επιλογή σνακ. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,56 €

Αγρόκηπος Χαλβατζή πίκλες ανάμεικτα λαχανικά 500gr

Τουρσί της εταιρίας Οικογένεια Χαλβατζή, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,13 €

LIFEBUOY TOTAL ANTIBAKTERIAL ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ 500ml

Υγρό κρεμοσάπουνο της Lifebuoy, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,09 €