• Knorr σάλτσα asia γλυκό τσίλι 1lt
  • Knorr σάλτσα asia γλυκό τσίλι 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKnorr

Knorr σάλτσα asia γλυκό τσίλι 1lt

Η Knorr Asia σάλτσα γλυκό τσίλι 1lt είναι η τέλεια προσθήκη στις αγαπημένες σας συνταγές ασιατικής κουζίνας. Με την πλούσια γεύση της γλυκιάς τσίλι, δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τη σε stir-fries, marinades, dipping sauces και άλλες δημιουργικές συνταγές. Αγοράστε τώρα τη Knorr Asia σάλτσα γλυκό τσίλι 1lt και ανακαλύψτε τον κόσμο των απολαύσεων!
15536
2117125700017
13,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό & θυμάρι 360gr

Η Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό & θυμάρι 360gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τα πιάτα σας με φρέσκια και αρωματική γεύση. Απολαύστε τη σε πάστα, σάλτσα, ή ακόμα και σαν βάση για πίτσα. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της Αλμωπίας και δώστε νέα γεύση στα πιάτα σας!
Τιμή 2,34 €

Oriental express sriracha σως τσίλι extra hot 200ml

Hot Chilli Sauce... Γιατί μερικοί την προτιμούν Καυτή!

Η νέα Hot Chilli Sauce της Oriental Express έρχεται για να καλύψει όλες τις γευστικές προτιμήσεις, κερδίζοντας όσους θέλουν να απολαμβάνουν το φαγητό τους ΗΟΤ!

Φτιάχνεται από διαλεχτές ποικιλίες κόκκινων πιπεριών τσίλι, βασισμένη στην αυθεντική παραδοσιακή Ταϊλανδέζικη συνταγή.

Μία extra καυτερή σως, ιδανική για ασιατικές συνταγές, ψητά κρέατα, burgers, hot dogs, dressing, τηγανητές πατάτες ή σαν ντιπ για τσιπς και κράκερς.

Τιμή 3,36 €

Knorr σάλτσα έτοιμη milanese 400gr

Η Knorr έτοιμη σάλτσα milanese 400gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στο φαγητό τους. Με τη μοναδική της σύνθεση και την απαράμιλλη γεύση, θα μετατρέψει κάθε γεύμα σας σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα την Knorr έτοιμη σάλτσα milanese 400gr και απολαύστε την!
Τιμή 2,79 €

Knorr σάλτσα έτοιμη με μέλι & μουστάρδα 400gr

Η έτοιμη σάλτσα με μέλι & μουστάρδα 400gr της Knorr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη γεύση στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την μοναδική συνταγή της Knorr, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακαταμάχητα. Απολαύστε την μοναδική γεύση του μελιού και της μουστάρδας σε κάθε μπουκιά και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τώρα την Knorr έτοιμη σάλτσα με μέλι & μουστάρδα 400gr και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας!
Τιμή 2,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με γάλα 160gr

Όλο το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 1,96 €
Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ

Ανακαλύψτε την αξιοπιστία και την απόδοση των αλκαλικών μπαταριών Toshiba AA 6τεμ. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι μπαταρίες είναι ιδανικές για κάθε χρήση, από το τηλεχειριστήριο έως τα παιχνίδια και τα φακούς. Μην αφήσετε τις μπαταρίες να σας απογοητεύσουν όταν τις χρειάζεστε περισσότερο - επιλέξτε Toshiba και έχετε την ασφάλεια ότι θα έχετε πάντα την ενέργεια που χρειάζεστε.
Κανονική τιμή 2,22 € Τιμή 1,85 €
  • -0,37 €
  • -0,37 €

Κύκλωψ παγοθήκη κύβος πλαστική 12 θέσεων μπλε

Η Κύκλωψ παγοθήκη κύβος πλαστική 12 θέσεων μπλε είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε εκδρομή σας! Κρατά τον πάγο σταθερό για πολλές ώρες, διατηρώντας τα ποτά και τα τρόφιμα σας δροσερά και φρέσκα. Με τις 12 θέσεις που διαθέτει, μπορείτε να μεταφέρετε με άνεση όλα τα απαραίτητα για μια απόλαυστική μέρα στη φύση. Αποκτήστε την τώρα και ετοιμαστείτε για ατελείωτες εξορμήσεις!
Τιμή 0,79 €

Amaretti classic minis σακούλα γκοφρετάκια με γέμιση κρέμα κακάο 165gr

Τα γλυκίσματα που αγαπάμε μικροί και μεγάλοι

Ζάχαρη, φυτικά λίπη (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), αλεύρι σίτου (περιέχει γλουτένη), αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη (4%), γάλα άπαχο σε σκόνη (περιέχει λακτόζη), ορρός γάλακτος σε σκόνη (περιέχει λακτόζη), άμυλο αραβοσίτου, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, σογιάλευρο, διογκωτικό αρτοποιίας: όξινο ανθρακικό νάτριο, αλάτι, αρωματική ύλη: βανιλλίνη, χρωστική ουσία: εναμμώνιο θειώδες καραμελόχρωμα.

Μπορεί να περιέχει ίχνη αραχίδας (αράπικο φιστίκι), καρπών με κέλυφος, σπόρων σησαμιού και προϊόντα αυτών.

Τιμή 2,20 €

Spark υγρό καθαριστικό φούρνων 4lt

Αλκαλικό καθαριστικό για καμένα λίπη και λάδια.

Αποτελεσματική δράση σε κουζίνες, φούρνους, ψησταριές και grill.

Έτοιμο προς χρήση και άμεση δράση.

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται χρήση σε θερμοκρασία 40-50°C.

Τιμή 6,54 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού