• Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5x36,4cm 21316
  • Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5x36,4cm 21316
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5x36,4cm 21316

Φωτίστε τον κήπο σας με το εντυπωσιακό Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5x364cm 21316. Απολαύστε τη μαγεία του φωτός που δημιουργείται από αυτό το μοναδικό φωτιστικό, το οποίο προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με ένα από τα πιο εντυπωσιακά φωτιστικά στην αγορά!
13486
5204558370218
1,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns εργαλεία κήπου σετ 3τεμ μαύρα

Το σετ εργαλείων κήπου Tns 3 τεμαχίων είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε κήπο. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Tns, αυτά τα εργαλεία θα κάνουν τη φύλαξη και τη φροντίδα του κήπου σας απλή και εύκολη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το σετ και να μετατρέψετε τον κήπο σας σε έναν παράδεισο!
Τιμή 2,77 €

Superior garden πιστόλι ποτίσματος ρυθμιζόμενη

Το ρυθμιζόμενο πιστόλι ποτίσματος της Superior Garden είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον πότισμο των φυτών και του κήπου σας. Αυτό το πιστόλι σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση και τον τύπο του ρεύματος νερού που εξέρχεται από αυτό, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες των διάφορων φυτών και περιοχών του κήπου σας.

Τιμή 5,76 €

Tns ηλιακό φανάρι τοίχου 9,5x12,5x5cm

Το ηλιακό φανάρι τοίχου της TNS έχει διαστάσεις περίπου 9,5 x 12,5 x 5 εκατοστά (Πλάτος x Ύψος x Βάθος). Πρόκειται για ένα φανάρι που τοποθετείται στον τοίχο και λειτουργεί με την ενέργεια του ηλίου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, φορτίζει την ενσωματωμένη μπαταρία του χάρη στην ηλιακή ενέργεια, και το βράδυ παρέχει φωτισμό στον εξωτερικό χώρο.

Τιμή 5,53 €

Tns ηλιακό φανάρι κήπου σε σχήμα μπάλας 10x33cm

Το Tns ηλιακό φανάρι κήπου σε σχήμα μπάλας 10x33cm είναι το τέλειο αξεσουάρ για τον κήπο σας! Με την ενσωματωμένη τεχνολογία ηλιακής ενέργειας, αυτό το φανάρι προσφέρει φωτεινότητα και ατμόσφαιρα στον εξωτερικό χώρο σας. Η μοντέρνα σχεδίαση της μπάλας προσθέτει στυλ και κομψότητα στον κήπο σας, κάνοντας τον να ξεχωρίζει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον εξωτερικό σας χώρο με αυτό το εκπληκτικό ηλιακό φανάρι κήπου από την Tns!
Τιμή 2,66 €

Tns 311575 ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί

Το ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί με κωδικό TNS 311575 είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την σερβιρισμα κρύου ροφήματος, όπως νερό, χυμούς, αναψυκτικά κ.λπ. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και διαθέτει χωρητικότητα που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Η πορτοκαλί απόχρωση του προϊόντος το κάνει να ξεχωρίζει και να προσθέτει χρώμα στον χώρο σας.
Τιμή 1,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος

Ζήστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που ντύνεστε με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος. Απολαύστε τον υδρομασάζ και την αναζωογόνηση που προσφέρει στο σώμα και στην ψυχή σας. Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας και της ποιότητας με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος, το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας.
Τιμή 3,80 €

Overlay express λιποκαθαριστής με baking soda 650ml

Η λύση για ένα λαμπερό σπίτι είναι εδώ! Αποκτήστε τον Overlay express λιποκαθαριστή με baking soda 650ml και αποχαιρετήστε τα λίπη και τους λεκέδες με ένα μόνο πέρασμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι!
Τιμή 3,30 €

Pringles πατατάκια hot & spicy 200gr

Τα Pringles hot & spicy είναι το τέλειο σνακ για όσους αγαπούν την πικάντικη γεύση. Με την τέλεια ισορροπία μεταξύ πιπεράτου και καυτερού, αυτά τα πατατάκια θα σας κάνουν να θέλετε να τα απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε την απόλαυση της πικάντικης γεύσης με κάθε δακτυλίδι Pringle.
Τιμή 2,42 €

Φλώρινας γκαζόζα 330ml

Η γκαζόζα της Φλώρινας είναι μια απολαυστική αναψυκτική που θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της παράδοσης. Με τη φρεσκάδα της αρωματικής γκαζόζας και τη γλυκιά της γεύση, θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και ευχάριστα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της Φλώρινας και ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αγοράστε τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μοναδική εμπειρία της γκαζόζας Φλώρινας!
Τιμή 0,44 €

Elite φρυγανιές σικαλής χωρίς αλάτι και χωρίς προσθήκη ζάχαρης 2x90gr

Η Elite φρυγανιά σικαλής χωρίς αλάτι και χωρίς προσθήκη ζάχαρης 2x90gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα υγιεινό γεύμα χωρίς περιττές προσθήκες. Με την πλούσια γεύση της σικαλής και την απουσία αλατιού και ζάχαρης, αυτή η φρυγανιά θα σας κερδίσει με την ποιότητα και τη γεύση της. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την!
Τιμή 1,67 €