• Sidirela αντιολισθητικό κουζίνας ρολό δίχτυ 30x100cm
  • Sidirela αντιολισθητικό κουζίνας ρολό δίχτυ 30x100cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSidirela

Sidirela αντιολισθητικό κουζίνας ρολό δίχτυ 30x100cm

Το Sidirela αντιολισθητικό κουζίνας ρολό δίχτυ 30x100cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της ασφαλή και καθαρή. Με την αντιολισθητική επιφάνεια του, προσφέρει ασφάλεια κατά την προετοιμασία των φαγητών, ενώ το μέγεθός του το καθιστά ιδανικό για κάθε τύπο κουζίνας. Αποκτήστε το Sidirela αντιολισθητικό κουζίνας ρολό δίχτυ τώρα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας με στυλ και λειτουργικότητα!
24156
5203642133395
1,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κεριά διαρκείας κόκκινα 10β 4τεμ

Φωτίστε το χώρο σας με τα όμορφα κόκκινα κεριά διαρκείας 10 ωρών. Με μια πλούσια κόκκινη απόχρωση και διάρκεια που διαρκεί για πολλές ώρες, αυτά τα κεριά θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φινέτσας στον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού στο σπίτι σας!
Τιμή 2,08 €

ΟΕΜ κερί ρεσώ 4 ωρών 50τεμ

Το ΟΕΜ κερί ρεσώ 4 ωρών πρέπει να είναι σε συσκευασία με 50 τεμάχια. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για 50 κεριά διάρκειας 4 ωρών το καθένα. Αυτό το είδος κεριών συνήθως χρησιμοποιούνται για διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις, καθώς παρέχουν φως για αρκετές ώρες.
Τιμή 2,18 €

Svim σφήνα πόρτας σετ 2τεμ

Το σετ 2 τεμαχίων Svim σφήνα πόρτας είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με την απλή του σχεδίαση και την αξιοπιστία της εταιρίας Svim, αυτό το σετ θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις πόρτες σας ασφαλείς και σταθερές. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει την αγορά σας αυτού του εξαιρετικού προϊόντος!
Τιμή 1,24 €

Camper gas φιαλάκι με βαλβίδα χρωματιστό 500gr

Το Camper gas φιαλάκι με βαλβίδα χρωματιστό 500gr της εταιρίας Camper Gas είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε λάτρη του camping και των εξορμήσεων στη φύση. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αξιόπιστη βαλβίδα, αυτό το φιαλάκι θα σας εξασφαλίσει ασφαλή και εύκολη χρήση σε κάθε εξόρμησή σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη φύση με ασφάλεια και άνεση, αποκτώντας το Camper gas φιαλάκι με βαλβίδα χρωματιστό 500gr της Camper Gas τώρα!
Τιμή 3,92 €

Φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 1τεμ

Η φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα δώσει ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τη διακόσμηση σας με ένα απλό και κομψό τρόπο. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 0,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ παστίτσιο No2 500gr

Αποτελούν τη βάση γι’ αυτό το μοναδικό σε γεύση φαγητό. Συνθέτουν μια γεμάτη απολαυστική εμπειρία όταν συναντιούνται με τον κιμά και την κρέμα μπεσαμέλ. Ελληνικό προϊόν.

Τιμή 1,14 €

Multy σφουγγαρίστρα aquablue κίτρινη-μπλε

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Multy, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,30 €

Fairy υγρό πιάτων original 5lt

Το Fairy υγρό πιάτων original 5lt είναι το ιδανικό προϊόν για το πλύσιμο των πιάτων σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με το Fairy υγρό πιάτων original 5lt!
Τιμή 15,30 €