• Φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 1τεμ  - 1
  • Φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 1τεμ  - 1

Φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 1τεμ

Η φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα δώσει ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τη διακόσμηση σας με ένα απλό και κομψό τρόπο. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
20671
5200111874735
0,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Chupa chups αρωματικό κερί κεράσι 85gr

Το Chupa Chups αρωματικό κερί κεράσι 85gr είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και ζεστασιάς στον χώρο σας. Με το γλυκό άρωμα του κερασιού, θα δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Αφήστε το υπέροχο άρωμα του Chupa Chups να σας συνοδεύει και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.
Τιμή 1,60 €

Air Wick αρωματικό κερί βανίλια και καστανή ζάχαρη 1τεμ

Ξεχάστε τις απλές αρωματικές κεραμίδες. Αυτό το Air Wick αρωματικό κερί βανίλια και καστανή ζάχαρη θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ζεστασιά και γλυκές αρωματικές νότες. Αγκαλιάστε την αίσθηση της βανίλιας και της καστανής ζάχαρης και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα άρωμα που θα σας συναρπάσει!
Τιμή 2,66 €

Mama Mia κερί ρεσώ με άρωμα βανίλια 3,5 ωρών 25τεμ

Αρωματικά κεριά ρεσώ σε μπεζ χρώμα με άρωμα βανίλια, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό, στο σαλόνι, τη βεράντα ή τον κήπο σας. Συνδυάστε πολλά μαζί σε μία όμορφη βάση και αναδείξτε τη διακόσμηση του χώρου σας, εύκολα και οικονομικά. 'Εχουν μέγιστη διάρκεια καύσης έως 3.5 ώρες και είναι ιδανικά σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αφού θα σας βγάλουν από το απόλυτο σκοτάδι!

Τιμή 2,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία σκόρδο τριμμένο βάζο 45gr

Σκόρδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 45 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,40 €

Gullon μπισκότα tostada 4x200gr

Τα Gullon tostada μπισκότα 4x200gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ ανά πάσα στιγμή. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ρόφημα για ένα γευστικό διάλειμμα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλαυση!
Τιμή 3,42 €

Heinz σως mayoketchup top down 425gr

Η νέα μας πρωτοποριακή σάλτσα, HEINZ MAYOKETCHUP 415ml, συνδυάζει τη γεύση της κέτσαπ με την απαλή υφή της μαγιονέζας για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την σε σάντουιτς, burgers, hot dogs και οποιαδήποτε άλλη συνταγή θέλετε να αναβαθμίσετε με τον πιο νόστιμο τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 4,34 €

Bref μπλοκ WC power active roses 2x50ml

Η Bref power active μπλοκ τουαλέτας roses 2x50ml θα μεταμορφώσει την τουαλέτα σας σε ένα αρωματικό κήπο γεμάτο ρόδα. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει τις ακαθαρσίες και αφήνει ένα μακράς διάρκειας άρωμα που θα κάνει το μπάνιο σας να αναζωογονηθεί. Αποκτήστε το Bref power active μπλοκ τουαλέτας roses 2x50ml τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα.
Τιμή 2,35 €

Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr

Ενισχύει τη δράση κάθε απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξαφανίζει τους λεκέδες. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Λειτουργεί ταυτόχρονα και ως αποσκληρυντικό.

Τιμή 1,33 €