• Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 33x33x42cm
  • Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 33x33x42cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 33x33x42cm

49023
5201856313046
10,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας μόκα 16x2cm

Ανανεώστε τον χώρο σας με το μοντέρνο και κομψό αναϊς πιάτο της ET Plast! Με διάμετρο 16 εκατοστά και ύψος 2 εκατοστά, αυτό το πλαστικό πιάτο θα δώσει μια φρέσκια νότα στην αισθητική του χώρου σας. Η μόκα απόχρωση του προϊόντος το κάνει ιδανικό για κάθε τύπο διακόσμησης, ενώ η στρόγγυλη γλάστρα προσθέτει μια διακριτική πινελιά φινέτσας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ!
Τιμή 0,51 €

Velto λίπασμα υγρό για όλα τα φυτά 500ml

Το Velto λίπασμα υγρό για όλα τα φυτά 500ml της εταιρίας Velto είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα φυτά σας τη θρέψη που χρειάζονται. Με τη σύνθεσή του που περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την υγιή ανάπτυξη των φυτών σας, το Velto λίπασμα υγρό θα κάνει τον κήπο σας να λάμπει και να ευδοκιμεί. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα φυτά σας τη φροντίδα που αξίζουν!
Τιμή 3,99 €

Κορυφαία προϊόντα

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Με την ειδική φόρμουλα του, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα χείλη, ενώ το έντονο κόκκινο χρώμα του θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο κίνημα!
Τιμή 3,37 €

Farcom arlem αντισηπτικό gel καθαρισμού χεριών με αντλία 1lt

Το Farcom arlem gel καθαρισμού χεριών 1lt είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χέρια σας καθαρά και προστατευμένα από μικρόβια και βακτήρια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα. Αποκτήστε το Farcom arlem gel τώρα και απολαύστε καθαρά και απαλά χέρια όλη μέρα!
Τιμή 4,48 €