• Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No305 Δ:31
  • Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No305 Δ:31
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No305 Δ:31

Πιάτο, της εταιρίας Cyclops, σε καφέ χρώμα. Eίναι στρογγυλό, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό.

7119
5202707988451
1,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Πιάτο, της εταιρίας Cyclops, σε καφέ χρώμα. Eίναι στρογγυλό, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No329 Δ:20 Υ:15 LT:2,5

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops πολυγωνικού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Τιμή 0,92 €

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα λαδί. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 15cm

Πλάτος: 15cm

Ύψος: 18cm

Τιμή 2,17 €

Velto λίπασμα υγρό για όλα τα φυτά 500ml

Το Velto λίπασμα υγρό για όλα τα φυτά 500ml της εταιρίας Velto είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα φυτά σας τη θρέψη που χρειάζονται. Με τη σύνθεσή του που περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την υγιή ανάπτυξη των φυτών σας, το Velto λίπασμα υγρό θα κάνει τον κήπο σας να λάμπει και να ευδοκιμεί. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα φυτά σας τη φροντίδα που αξίζουν!
Τιμή 3,99 €

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 15x15x18cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα μπρονζέ. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 15cm

Πλάτος: 15cm

Ύψος: 18cm

Τιμή 2,17 €

Tns γλάστρα πλαστική 3,5lt

Η Tns γλάστρα πλαστική 3,5lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φύτευση των αγαπημένων σας φυτών. Με την ανθεκτική της κατασκευή και τη μοντέρνα σχεδίαση, θα δώσει ένα αισθητικό και λειτουργικό πλεονέκτημα στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Αποκτήστε την τώρα και φροντίστε τα φυτά σας με στυλ!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Rice up τσιπς ολικης 60gr, ketchup

Οι Rice up τσιπς ολικής 60gr με κέτσαπ γεύση είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα τσιπς. Απολαύστε την τραγανή υφή και την εκρηκτική γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση χωρίς ενοχές. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης των Rice up τσιπς!
Τιμή 0,95 €

Estia παγούρι ανοξείδωτο θερμό με καλαμάκι πράσινο 350ml

Το Estia παγούρι ανοξείδωτο θερμό με καλαμάκι πράσινο 350ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας συνοδεύσει σε κάθε δραστηριότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, το Estia παγούρι είναι ο ιδανικός σύντροφος για να διατηρήσετε τα ροφήματά σας σε ιδανική θερμοκρασία για πολλές ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει το Estia παγούρι!
Τιμή 8,98 €

NOXZEMA BODY SPRAY 150ml INVISIBLE HIM

Το NOXZEMA BODY SPRAY 150ml INVISIBLE HIM είναι το ιδανικό προϊόν για τους άνδρες που θέλουν να διατηρήσουν ένα αόρατο και φρέσκο άρωμα όλη μέρα. Η ειδική του φόρμουλα εξασφαλίζει μακράς διαρκείας προστασία ενάντια στην κακοσμία και τον ιδρώτα, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα. Αποκτήστε το σήμερα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της φρεσκάδας και της αυτοπεποίθησης.
Τιμή 2,60 €

Βίκος γκαζόζα 6x330ml

Η μόνη με φυσικό μεταλλικό νερό

100% ανακυκλωσιμο

Δροσιστική και απολαυστική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας

Ελληνικό προϊόν

Τιμή 2,55 €