• Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας μόκα 29x29x3cm
  • Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας μόκα 29x29x3cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας μόκα 29x29x3cm

42653
5201856233146
1,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλάστρα πλαστική 3,5lt

Η Tns γλάστρα πλαστική 3,5lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φύτευση των αγαπημένων σας φυτών. Με την ανθεκτική της κατασκευή και τη μοντέρνα σχεδίαση, θα δώσει ένα αισθητικό και λειτουργικό πλεονέκτημα στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Αποκτήστε την τώρα και φροντίστε τα φυτά σας με στυλ!
Τιμή 1,07 €

Tns γλάστρα πλαστική yasemin 16,5x15,5cm

Η πλαστική γλάστρα Yasemin της εταιρίας Tns είναι ο ιδανικός τρόπος για να διακοσμήσετε τον κήπο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 16,5x15,5cm, αυτή η γλάστρα προσφέρει αρκετό χώρο για τα αγαπημένα σας φυτά να αναπτυχθούν υγιή και όμορφα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, η γλάστρα Yasemin είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και εύκολη στη συντήρηση. Απογειώστε τον κήπο σας με αυτήν την όμορφη γλάστρα από την Tns!
Τιμή 1,42 €

Tns γλάστρα κασπώ πλαστικό με πόδια 19,5x14cm 2lt γκρι

Η Tns γλάστρα κασπώ πλαστικό με πόδια 19,5x14cm 2lt γκρι είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το χρώμα της, θα δώσει μια φρέσκια νότα στον εξωτερικό σας χώρο. Η ποιότητα και η αντοχή του υλικού την καθιστούν μια μακροχρόνια επένδυση για τον κήπο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την αισθητική του χώρου σας με αυτήν την υπέροχη γλάστρα Tns!
Τιμή 3,59 €

Κύκλωψ γλάστρα ανθρακί Νo329 20x15cm

Η Κύκλωψ γλάστρα ανθρακί Νo329 20x15cm είναι η τέλεια προσθήκη στον χώρο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το βαθύ ανθρακί χρώμα της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα αυτή είναι ανθεκτική και διαχρονική. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό και κομψό κομμάτι διακόσμησης.
Τιμή 0,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης σαπούνι αγνό κίτρινο γλυκερίνης 125gr

Αγνό σαπούνι γλυκερίνης. Ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα, χαρίζοντας, απαλό αναζωογονητικό καθαρισμό σε πρόσωπο και σώμα με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της γλυκερίνης.

Με Vegan σύνθεση.

Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Τιμή 1,04 €

Granforte relevi block λεκάνης άρωμα λουλουδιών 33ml

Η λεκάνης άρωμα λουλουδιών 33ml της εταιρίας Granforte είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και αισθησιασμό. Αφήστε το άρωμα των λουλουδιών να σας περιποιηθεί και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης στο χώρο σας. Με το Granforte relevi block λεκάνης άρωμα λουλουδιών 33ml, κάθε στιγμή στο μπάνιο σας θα γίνει μια ευχάριστη εμπειρία που θα σας κάνει να αισθάνεστε ξεχωριστοί.
Τιμή 0,38 €

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 28x45cm 6lt 25τεμ

Με τις Alufix σακούλες τροφίμων μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για περισσότερο. Η διάσταση 28x45cm είναι ιδανική για καταψύξη, ενώ τα 25 τεμάχια που περιέχονται στη συσκευασία σας εξασφαλίζουν πολλές χρήσεις. Προστατέψτε τα τρόφιμά σας με τις Alufix σακούλες τροφίμων και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που σας προσφέρουν.

Τιμή 0,79 €