• Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας ανθρακί 29x29cm
  • Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας ανθρακί 29x29cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας ανθρακί 29x29cm

Το ET PLAST πιάτο γλάστρας ΑΝΑΙΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ 29x29cm 30lt- (ΑΝΘΡΑΚΙ) είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας. Με το μοντέρνο τετράγωνο σχήμα του και το χρώμα ανθρακί, θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και ιδανικό για μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε το τώρα και δημιουργήστε έναν εντυπωσιακό και λειτουργικό κήπο που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
40735
5201856243145
1,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 27x27x50cm

Η γλάστρα ανθεί με το χρώμα του χάλκινου μπρονζέ να αντανακλά το φως του ήλιου, δημιουργώντας ένα μοναδικό και λαμπερό στυλ στον χώρο σας. Με διαστάσεις 27x27x50cm και χωρητικότητα 26lt, αυτή η τετράγωνη γλάστρα από την ET PLAST είναι ιδανική για να φιλοξενήσετε τα αγαπημένα σας φυτά και να διακοσμήσετε τον εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Ανανεώστε τον χώρο σας με αυτήν την όμορφη γλάστρα και δώστε μια νέα πνοή στη διακόσμησ
Τιμή 10,78 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No338 Δ:56 Υ:48 LT:64

Η Κύκλωψ γλάστρα teracotta No338 Δ:56 Υ:48 LT:64 είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε έναν αέρα φυσικής ομορφιάς στον χώρο σας. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η γλάστρα θα φωτίσει κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποκτήστε τώρα την Κύκλωψ γλάστρα teracotta No338 και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 13,41 €

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 27x27x34cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα μπρονζέ. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 27cm

Πλάτος: 27cm

Ύψος: 34cm

Τιμή 6,21 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No331 Δ:26 Υ:19 LT:5

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Τιμή 1,52 €

Tns γλάστρα κασπώ πλαστικό με πόδια 19,5x14cm 2lt γκρι

Η Tns γλάστρα κασπώ πλαστικό με πόδια 19,5x14cm 2lt γκρι είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το χρώμα της, θα δώσει μια φρέσκια νότα στον εξωτερικό σας χώρο. Η ποιότητα και η αντοχή του υλικού την καθιστούν μια μακροχρόνια επένδυση για τον κήπο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την αισθητική του χώρου σας με αυτήν την υπέροχη γλάστρα Tns!
Τιμή 3,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το αλμυρό φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου! Με την απαλή γεύση του φυστικιού και την ελαφρώς αλμυρή νότα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων. Απολαύστε το χωρίς ανησυχίες, καθώς δεν περιέχει γλουτένη. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 4,08 €

Καγιά τρούφα χρωματιστή 140gr

Πολύχρωμη διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Καγιά, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Συσκευασία 140γρ

Τιμή 1,60 €

Soupline αρωματικό spray υφασμάτων mistral vegan 250ml

Το Soupline spray υφασμάτων αρωματικό Mistral 250ml είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για να αρωματίσει τα υφάσματα στο σπίτι σας. Απλά ψεκάστε το σε παπλώματα, κουρτίνες, ρούχα και άλλα υφάσματα για να απολαύσετε το αρωματικό άρωμα του Mistral. Είναι πρακτικό και εύκολο στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σπίτι σας.
Τιμή 5,95 €

Farcom biosar σαμπουάν για όλους τους τύπους με πικραμύγδαλο 3,5lt

Το FARCOM BIOSAR SHAMPOO ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ είναι μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν φυσική ενυδάτωση και φροντίδα για τα μαλλιά τους, εκμεταλλευόμενοι τα οφέλη του πικραμυγδάλου.

Τιμή 6,05 €

Μαλαματίνα ρετσίνα 2lt

Αυθεντικά ελληνική, παράγεται από τις εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών Σαββατιανό και Ροδίτης. Η προσθήκη μικρής ποσότητας από ρετσίνι πεύκου, κατά τη ζύμωση, δίνει τη χαρακτηριστική γεύση ρετσίνας, αφήνοντας ταυτόχρονα να αναδειχθούν και τα φρουτώδη αρώματα των ποικιλιών.

Τιμή 7,32 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού