• Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm
  • Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm
  • Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm
  • Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm
  • Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm
  • Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm
  • Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm
  • Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm
  • Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm
  • Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη λαδί 15x15x18cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα λαδί. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 15cm

Πλάτος: 15cm

Ύψος: 18cm

12459
5201856353011
2,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No337 Δ:51 Υ:42 LT:48

Η τέλεια λύση για τον κήπο σας! Η γλάστρα της εταιρίας Κύκλωψ είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας τερακότα και έχει μοναδικό design που θα δώσει στυλ στον χώρο σας. Με διαστάσεις Δ:51, Υ:42, ΛΤ:48, αυτή η γλάστρα είναι η ιδανική επιλογή για τις φυτικές σας επιλογές. Μην χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον κήπο σας με αυτή την υπέροχη γλάστρα!
Τιμή 9,67 €

Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας ανθρακί 16x2cm

Ζωηρά χρώματα και μοντέρνος σχεδιασμός χαρακτηρίζουν το πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας καμέλια & ανθρακί 16x2cm της εταιρίας ET Plast. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε τον εσωτερικό ή τον εξωτερικό σας χώρο με στυλ και κομψότητα. Αναδείξτε τον χώρο σας με αυτό το μοναδικό πιάτο για να δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.
Τιμή 0,51 €

Velto λίπασμα μπλε κοκκώδες σπαρτό για όλα τα φυτά 1kg

Το Velto λίπασμα μπλε κοκκώδες σπαρτό για όλα τα φυτά 1kg της εταιρίας Velto είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τον κήπο σας και να δώσετε στα φυτά σας τη θρεπτική αξία που χρειάζονται. Με την εξαιρετική ποιότητα της Velto και την αποτελεσματικότητα του λιπάσματος, τα φυτά σας θα ανθίσουν και θα ακμάσουν όλο το χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 1,81 €

Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νo301

Το Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νο301 είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα ανανεώσει την τραπεζαρία σας με το μοντέρνο design του. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το εντυπωσιακό χρώμα του, το πιάτο αυτό θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Κύκλωψ πιάτο τώρα και δώστε στον χώρο σας μια νέα διάσταση στυλ και κομψότητας.
Τιμή 0,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Simba πατέ σκυλοτροφή κοτόπουλο & συκώτι 150gr

Πλήρης υγρή τροφή για ενήλικους σκύλους από την Simba

Mε κοτόπουλο και συκώτι

Για όλες τις ράτσες ενήλικων σκύλων

Ενσωματωμένο με μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες και αρωματισμένο με φυσικά αρώματα

Yψηλή περιεκτικότητα σε ευγενείς πρωτεΐνες και καλή ενσωμάτωση βιταμινών

Τιμή 0,68 €

Mexilla τορτίγια σίτου 25cm 6τεμ 360gr

Φτιάξτε τις αγαπημένες σας μεξικάνικες συνταγές με τις τορτίγες από αλεύρι σίτου της Mexilla! Χρησιμοποιήστε τες για να φτιάξετε τα αγαπημένα σας tacos, quesadillas, burritos ή όποια άλλη συνταγή μπορεί να βάλει ο νους σας!

Τιμή 1,47 €

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μεσαία 27mm 20x6τεμ

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μεσαία 27mm 20x6τεμ από την εταιρία Τρεις μάγοι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την εξαιρετική απόδοση και την αξιοπιστία που προσφέρουν αυτά τα καρβουνάκια, θα απολαύσετε κάθε στιγμή του μαγειρέματος σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας άμεσα!
Τιμή 3,92 €

Petrorat μικρή παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ

Η παγίδα κόλλας αποτελεί επιφάνεια με κόλλα έτοιμη για χρήση, η οποία παγιδεύει και ακινητοποιεί τρωκτικά και έρποντα ζώα. Είναι άχρωμη, μη τοξική, δεν περιέχει δηλητήριο και διατηρεί την κολλητική της ιδιότητα για αρκετό διάστημα χωρίς να ξεραίνεται. Είναι μίας χρήσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε χώρους που δεν επιτρέπεται η χρήση φαρμάκων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση τόσο σε εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους.

Τιμή 1,69 €

STR8 deo spray red code 150ml

Το STR8 deo spray red code 150ml είναι η απόλυτη επιλογή για τους πιο απαιτητικούς άνδρες που αναζητούν ένα αρρενωπό και ελκυστικό άρωμα. Με το αισθησιακό red code άρωμα, αυτό το αποσμητικό σπρέι θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον ανδρισμό σας με το STR8 deo spray red code 150ml.
Τιμή 2,29 €