• Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας ανθρακί 16x2cm
  • Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας ανθρακί 16x2cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας ανθρακί 16x2cm

Ζωηρά χρώματα και μοντέρνος σχεδιασμός χαρακτηρίζουν το πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας καμέλια & ανθρακί 16x2cm της εταιρίας ET Plast. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε τον εσωτερικό ή τον εξωτερικό σας χώρο με στυλ και κομψότητα. Αναδείξτε τον χώρο σας με αυτό το μοναδικό πιάτο για να δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.
27015
5201856241165
0,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No330 Δ:23 Υ:18 LT:3,5

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Τιμή 1,20 €

Κύκλωψ πιάτο ζαρτινιέρας ανθρακί No451 47x19cm

Η ζαρτινιέρα Κύκλωψ σε ανθρακί χρώμα με διαστάσεις 47x19cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε τραπέζι! Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα δώσει ένα ιδιαίτερο στυλ στις στιγμές σας με την οικογένεια και τους φίλους. Αναβαθμίστε την σερβιριστική σας εμπειρία με τη ζαρτινιέρα Κύκλωψ και εντυπωσιάστε τους πάντες!
Τιμή 1,14 €

Tns γλάστρα πλαστική stala 28x24cm

Η πλαστική γλάστρα Stala 28x24cm από την εταιρία Tns είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τον εσωτερικό σας χώρο. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα κλικ!
Τιμή 3,12 €

Tns γλάστρα πλαστική τετράγωνη με πιάτο ανθρακί 19x18cm

Η Tns γλάστρα πλαστική τετράγωνη με πιάτο ανθρακί 19x18cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τον κήπο σας. Με το μοντέρνο τετράγωνο design της και το όμορφο ανθρακί χρώμα, θα δώσει μια φρέσκια αίσθηση στον εξωτερικό σας χώρο. Η ποιότητα και η αντοχή της είναι αδιαμφισβήτητες, εξασφαλίζοντας ότι τα φυτά σας θα αναπτυχθούν υγιή και δυνατά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τον κήπο σας με αυτήν την υπέροχη γλάστρα από την Tns!
Τιμή 1,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Quaker νιφάδες βρώμης σε μεταλλικό κουτί 500gr

Αρχίστε τη μέρα σας με ένα μπολ Βρόμης. Ζεστό ή κρύο, προσθέστε φρέσκα φρούτα, τραγανούς ξηρούς καρπούς, μέλι ή και κομμάτια σοκολάτας και απολαύστε το! Μην ξεχνάτε ότι τα Quaker μπορούν να γίνουν ένα γευστικό και υγιεινό συστατικό αλμυρών ή γλυκών πιάτων.

Τιμή 2,19 €

Flamingo πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 70x140cm

Πετσέτα σώματος της εταιρείας Kipper, η οποία αποτελεί το πιο βασικό είδος πετσέτας για χρήση μετά το ντουζ ή το μπάνιο σας. Η πετσέτα σώματος θα πρέπει να αλλάζει και να πλένεται 1 με 2 φορές την εβδομάδα, καθώς μετά από κάθε μπάνιο γεμίζει με βακτήρια. Επίσης μετά από κάθε χρήση η πετσέτα θα πρέπει να στεγνώνει εντελώς και γρήγορα, καθώς όσο περισσότερο μένει υγρή, τόσο περισσότερο πολλαπλασιάζονται τα βακτήρια.

Το βάρος είναι 480 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο, που σημαίνει ότι είναι αρκετά ελαφριά ενώ παράλληλα στεγνώνει γρήγορα. Είναι ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση, καθώς είναι εξαιρετικά απορροφητική.

• Σύνθεση: 100% Βαμβάκι

Χαρακτηριστικά:

Πλάτος: 70cm

Μήκος: 140cm

Τιμή 6,69 €

Κύκνος μαγιονέζα premium χωρίς γλουτένη 400gr

Η premium μαγιονέζα Κύκνος χωρίς γλουτένη σε συσκευασία 400gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή της γεύση και την κρεμώδη υφή, η μαγιονέζα Κύκνος θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο νόστιμα και λαχταριστά. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως dip για τα αγαπημένα σας τσιπς. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,20 €

Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr

Το Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε μια έκρηξη γεύσης στο στόμα σας. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας και της μαρμελάδας jaffa θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε τα Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr της Milka τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,35 €