• Petrorat μικρή παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 1
  • Petrorat μικρή παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 2
  • Petrorat μικρή παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 3
  • Petrorat μικρή παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 4
  • Petrorat μικρή παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 5
  • Petrorat μικρή παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 1
  • Petrorat μικρή παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 2
  • Petrorat μικρή παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 3
  • Petrorat μικρή παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 4
  • Petrorat μικρή παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ Petrorat - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPetrorat

Petrorat μικρή παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ

Η παγίδα κόλλας αποτελεί επιφάνεια με κόλλα έτοιμη για χρήση, η οποία παγιδεύει και ακινητοποιεί τρωκτικά και έρποντα ζώα. Είναι άχρωμη, μη τοξική, δεν περιέχει δηλητήριο και διατηρεί την κολλητική της ιδιότητα για αρκετό διάστημα χωρίς να ξεραίνεται. Είναι μίας χρήσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε χώρους που δεν επιτρέπεται η χρήση φαρμάκων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση τόσο σε εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους.

12051
5200138990043
1,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Πρώτες Βοήθειας – Αντίδοτο:

Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε την

ετικέτα. Προκαλέστε αμέσως εμετό ενεργώντας με μηχανικό τρόπο στον

φάρυγγα του πάσχοντος. Αντίδοτο βιταμίνη Κ1 (Φυτομεναντιόνη ή Κονάκιο).

Τηλ. Κέντρου δηλητηριάσεων : 210 – 7793777

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr

Το Petrorat δόλωμα σε κύβους για ποντίκια 150gr είναι το τέλειο προϊόν για να εξαλείψετε το πρόβλημα των ποντικιών στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του απόδοση και αποτελεσματικότητα, το Petrorat δόλωμα θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε γρήγορα και εύκολα τους επισκέπτες που δεν επιθυμείτε στον χώρο σας. Αποκτήστε το Petrorat δόλωμα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον χωρίς ποντίκια.
Τιμή 3,38 €

Βιολέν δόλωμα pellet για ποντίκια κουφέτο 100gr

Το BioLen Δόλωμα Pellet 100gr. είναι ένα κουφέτο δηλητηριώδες για τα ποντίκια. Χρησιμοποιείται για την εξόντωση των ποντικιών και προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της παράσιτης εισβολής τους.
Τιμή 1,43 €

Deviltop ποντικοφάρμακο σε σιτάρι sensitive wheat 150gr

Ανανεωμένο Deviltop sensitive wheat 150gr σιτάρι δόλωμα για ποντίκια. Η ιδανική επιλογή για να εξαφανίσετε το πρόβλημα των ποντικιών σας με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Αγοράστε το τώρα και αποχαιρετήστε το άγχος των επισκευών και των καθαρισμών που προκαλούν τα ποντίκια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει!
Τιμή 1,97 €

Fly οικολογική μυγοπαγίδα καρουλάκι 4τεμ

Παγίδα για μύγες σε χάρτινη κορδέλα με επικάλυψη κόλλας. Διατηρεί την κολλητική της ικανότητα για αρκετό διάστημα, χωρίς να ξεραίνεται και δεν επηρεάζεται από την υγρασία.

Τιμή 0,91 €

Gardencol κόλλα σε σωληνάριο 135gr

Η GARDENCOL ΚΟΛΛΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ 135gr είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία στον κήπο σας. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σωληνάριο σας θα παραμείνει σταθερό και ανθεκτικό. Αγοράστε τώρα την GARDENCOL ΚΟΛΛΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ 135gr και απολαύστε άνετα και αποτελεσματικά κάθε εργασία στον κήπο σας.
Τιμή 1,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 41μεζ 861ml θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας για τα ρούχα σας. Αφήστε το άρωμά του να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμφάνισή σας με το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 41μεζ 861ml!
Τιμή 4,01 €

Arion food τορτελίνια με τυρί 250gr

Τρυφερά τορτελίνια γεμάτα με λαχταριστό τυρί 250gr από την Arion food. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την πλούσια υφή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε σε μια γαστρονομική απόλαυση χωρίς όρια. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας με το Arion food τορτελίνια με τυρί 250gr.
Τιμή 1,87 €

Γιώτης αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το αλεύρι ΓΙΩΤΗΣ είναι υψηλής ποιότητας, παρασκευάζεται από διαλεχτό σιτάρι, και δίνει σίγουρη επιτυχία σε κάθε είδους ζύμες, τσουρέκια, ψωμί, τάρτες, πίτες, κουλουράκια και τηγανητά.

Τιμή 14,27 €
  • Πακέτο

Μιτσικέλι φυσικό μεταλλικό νερό 6x1,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» εμφιαλώνεται στην πηγή «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ». Το νερό χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία οδηγείται από το σημείο της υδροληψίας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων.

Τιμή 1,35 €