• Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 25x24cm
  • Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 25x24cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 25x24cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα μπρούτζινο. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 25cm

Πλάτος: 25cm

Ύψος: 24cm

12456
5201856311035
2,65 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μόκα 27x27x34cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα μόκα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 27cm

Πλάτος: 27cm

Ύψος: 34cm

Τιμή 6,21 €

Et plast γλάστρα αναϊς στρόγγυλη μόκα 30x28,5cm

Η γλάστρα ET PLAST είναι η τέλεια επιλογή για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Με το μοντέρνο και κομψό της design, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα αυτή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και ιδανική για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Μην χάσετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 4,22 €

Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm

Η Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας! Με τις διαστάσεις της να σας επιτρέπουν να φυτέψετε τα αγαπημένα σας φυτά με άνεση και στυλ, αυτή η γλάστρα θα δώσει νέα αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον κήπο σας με ένα κλικ!
Τιμή 2,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Τυρολέζα ρύζι μπονέτ 5kg

Ρύζι μπονέτ από την εταιρεία Τυρολέζα, πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες για θρεπτικά και νόστιμα πιάτα. Ιδανικό για ριζότο και σπυρωτό πιλάφι.

Τιμή 9,74 €

Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr είναι το τέλειο γλυκό για να κάνετε την κάθε σας μέρα λίγο πιο γλυκιά. Η πλούσια κρέμα από γάλα συνδυάζεται με την τραγανή υφή της βάφλας για μια απολαυστική γευστική εμπειρία. Αφήστε το Yoohoo! να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε κάθε δόση γλυκιάς ικανοποίησης.
Τιμή 0,53 €

Hellmann's μαγιονέζα light 225ml

Η Hellmann's Light περιέχει λιγότερες από τις μισές θερμίδες και τα λιπαρά της real Μαγιονέζας και μόνο 41 θερμίδες ανά κουταλιά. Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους, αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Τιμή 2,12 €

Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 40x25,5x1cm

Η Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 40x25,5x1cm είναι ο απόλυτος βοηθός στην κουζίνα σας. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της, εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Το μοντέρνο σχεδιασμό της ταιριάζει τέλεια σε κάθε κουζίνα, ενώ η μεγάλη επιφάνεια κοπής της κάνει την προετοιμασία των φαγητών γρήγορη και εύκολη. Αποκτήστε τώρα την Nava terrestrial επιφάνεια κοπής και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 6,27 €