Ανοιχτήρια - Τιρμπουσόν

Ενεργά φίλτρα

Estia ανοιχτήρι μπουκαλιών τιρμπουσόν με πτερύγια

Το Estia ανοιχτήρι μπύρας τιρμπουσόν με πτερύγια είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της μπύρας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Estia ανοιχτήρι θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μπύρα σας με στυλ και άνεση.

Τιμή 3,14 €

Nava acer ανοιχτήρι κονσέρβας ανοξείδωτο 21,5cm

Το Nava acer ανοιχτήρι κονσέρβας ανοξείδωτο 21,5cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική του κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, το Nava acer είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει σε κάθε χρήση!
Τιμή 4,13 €

Nava misty ανοιχτήρι για μπουκάλια σιλικόνης 10,5cm

Η Nava Misty είναι το ιδανικό ανοιχτήρι για μπουκάλια σιλικόνης 10,5cm που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, είναι η τέλεια προσθήκη στην καθημερινότητά σας. Αποκτήστε τη Nava Misty τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία χρήσης σας!
Τιμή 1,48 €

Nava misty ανοιχτήρι κονσέρβας 22cm

Το Nava misty ανοιχτήρι κονσέρβας 22cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοναδικό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, ανοίγει εύκολα κάθε κονσέρβα, χωρίς κόπο και χωρίς να χάνετε χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει σε κάθε χρήση!
Τιμή 3,82 €

Nava misty τιρμπουσόν με πτερύγια για μπουκάλια κρασιών 18,5cm

Η Nava Misty τιρμπουσόν με πτερύγια είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε λάτρη του κρασιού. Με το μοναδικό της design 18,5cm, σας επιτρέπει να απολαύσετε κάθε φλυτζάνι κρασί με άνεση και στυλ. Αποκτήστε την Nava Misty τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο κρασί!
Τιμή 6,14 €

Ανοιχτήρι 4σε1 επαγγελματικό μαύρο

Αποκτήστε το Ανοιχτήρι 4σε1 επαγγελματικό μαύρο και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη! Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να ανοίξετε με άνεση κάθε τύπο συσκευασίας, ενώ ταυτόχρονα διατηρείτε το επαγγελματικό σας επίπεδο. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 5,35 €

Κύκλωψ ανοιχτήρι μπουκαλιών μικρό

Το Κύκλωψ ανοιχτήρι μπουκαλιών μικρό είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε κουζίνα. Με τον εύκολο και γρήγορο τρόπο που ανοίγει τα μπουκάλια, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτό το εκπληκτικό εργαλείο. Αποκτήστε το Κύκλωψ ανοιχτήρι μπουκαλιών μικρό τώρα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρει σε κάθε χρήση.
Τιμή 0,43 €

Κύκλωψ ανοιχτήρι σερβιτόρου επαγγελματικό

Το ανοιχτήρι σερβιτόρου Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία στον χώρο της εστίασης. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ, το ανοιχτήρι αυτό θα σας βοηθήσει να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας με άνεση και επαγγελματισμό. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην εξυπηρέτησή σας - επενδύστε στο ανοιχτήρι Κύκλωψ σήμερα!
Τιμή 1,28 €

Κύκλωψ ανοιχτήρι τριμπουσόν κρασιού & σαμπάνιας

Ανοιχτήρι μπύρας και τιρμπουσόν, της εταιρίας Cyclops. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση. Ανοίγει κάθε τύπου μεταλλικό καπάκι ποτού (μπύρας, αναψυκτικού κ.α.), καθώς και μπουκάλια με πώμα φέλλου όπως το κρασί. Διαθέτει πλαϊνά πτερύγια που βοηθάνε σε πιο σταθέρο κράτημα και στην σωστή άσκηση πίεσης για την εξαγωγή του φελλού.

Τιμή 3,06 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού