0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 7 Σε απόθεμα

Ανοιχτήρι για μπουκάλια κρασιών Misty της εταιρείας Nava. Απομακρύνει τον φελλό από το μπουκάλι εύκολα και γρήγορα, χωρίς να καταστρέφει τον φελλό και χωρίς να αφήνει υπολείμματα στο εσωτερικό του μπουκαλιού. Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων. Κατάλληλο για ανοξείδωτα, αλλά και για αντικολλητικά σκεύη καθώς δεν τα χαράζει και δεν καταστρέφει την αντικολλητική επίστρωση.

Διαθεσιμότητα: 56 Σε απόθεμα

Ανοιχτήρι σερβιτόρου, της εταιρίας Cyclops. Γνωστό και ώς παπαγαλάκι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση. Ανοίγει κάθε τύπου μεταλλικό καπάκι ποτού (μπύρας, αναψυκτικού κ.α.), καθώς και μπουκάλια με πώμα φέλλου όπως το κρασί.

Διαθεσιμότητα: 64 Σε απόθεμα

Ανοιχτήρι μπύρας και τιρμπουσόν, της εταιρίας Cyclops. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση. Ανοίγει κάθε τύπου μεταλλικό καπάκι ποτού (μπύρας, αναψυκτικού κ.α.), καθώς και μπουκάλια με πώμα φέλλου όπως το κρασί. Διαθέτει πλαϊνά πτερύγια που βοηθάνε σε πιο σταθέρο κράτημα και στην σωστή άσκηση πίεσης για την εξαγωγή του φελλού.

Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα

Ανοιχτήρι μπύρας και τιρμπουσόν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση. Ανοίγει κάθε τύπου μεταλλικό καπάκι ποτού (μπύρας, αναψυκτικού κ.α.), καθώς και μπουκάλια με πώμα φέλλου όπως το κρασί. Διαθέτει πλαϊνά πτερύγια που βοηθάνε σε πιο σταθέρο κράτημα και στην σωστή άσκηση πίεσης για την εξαγωγή του φελλού.

Φίλτρα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας