0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Φίλτρα
Φίλτρα
Μάρκα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αεροστόπ πόρτας 12x87cm

1,32 €
Διαθεσιμότητα: 1506 Σε απόθεμα

Το αεροστόπ βέργα είναι κατάλληλο για ομαλές επιφάνειες δαπέδων, όπως παρκέ και ξύλινα δάπεδα. Μπορείτε να σφραγίσετε το διάκενο μεταξύ πόρτας και δαπέδου χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες. Αποτρέπει την είσοδο σκόνης, υγρασίας και το πέρασμα του αέρα, ενώ παράλληλα διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία, παρέχοντας μόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ηχομονωτική λειτουργία, καθώς απομονώνει θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα.

Multy αεροστόπ πόρτας No504 8m

2,04 €
Διαθεσιμότητα: 168 Σε απόθεμα

Το αεροστόπ με αυτοκόλλητη ταινία αποτρέπει την είσοδο σκόνης, υγρασίας και το πέρασμα του αέρα. Σφραγίζει τα κενά και διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία, παρέχοντας μόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ηχομονωτική λειτουργία, καθώς απομονώνει θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα.

Multy αεροστόπ πόρτας No505 8m

2,50 €
Διαθεσιμότητα: 177 Σε απόθεμα

Αφρώδης αυτοκόλλητη ταινία αεροστόπ που εξαλείφει την απώλεια θερμότητας το χειμώνα και σταματάει τα δροσερά ρεύματα αέρα να διαφύγουν το καλοκαίρι. Εμποδίζει ακόμη τον ήχο, την σκόνη και τα έντομα. Τοποθετείται εύκολα σε πόρτες (εξώπορτες, μεσόπορτες) και παράθυρα.

Φίλτρα
Μάρκα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας