• Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με πράσινο μήλο 30τεμ
  • Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με πράσινο μήλο 30τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDettol

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με πράσινο μήλο 30τεμ

Τα Dettol μαντηλάκια με άρωμα Green Apple είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε την υγιεινή σας σε κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική φρουτώδη αίσθηση του πράσινου μήλου, αφήνουν το δέρμα σας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Ελαφριά, εύχρηστα και απολυμαντικά, τα Dettol μαντηλάκια είναι ο τέλειος σύμμαχος για την προστασία σας και την οικογένειά σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας που διαρκεί!
37978
5208070001988
1,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spark παχύρρευστη χλωρίνη λευκό 4lt

Η Spark παχύρρευστη χλωρίνη είναι μια λευκή υγρή ουσία που χρησιμοποιείται για την απολύμανση και την απολύμανση σε διάφορους χώρους. Έχει υψηλή συγκέντρωση χλωρίνης και μπορεί να απολυμάνει αποτελεσματικά επιφάνειες και εξοπλισμό. Το μέγεθος της συσκευασίας είναι 4 λίτρα και είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση.
Τιμή 3,55 €

Klinex hygiene υγρά πανάκια καθαρισμού φρεσκάδα λουλούδια άνοιξης 36τεμ

Τα Klinex υγρά πανάκια γενικού καθαρισμού με άρωμα λουλουδιών της άνοιξης 36τεμ είναι η ιδανική επιλογή για έναν καθαρό και δροσερό χώρο. Με τη μοναδική τους φόρμουλα που απομακρύνει τους λεκέδες και τη βρωμιά εύκολα και γρήγορα, τα Klinex υγρά πανάκια θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν χώρο γεμάτο άρωμα λουλουδιών κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον!
Τιμή 2,41 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη πράσινη 750ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,84 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη ροζ 1250ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Pink Power προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων. * 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Τιμή 2,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Red bull ενεργειακό ποτό 355ml

Ανθρακούχο ενεργειακό ποτό με καφεΐνη, ταυρίνη, βιταμίνες ομάδας B και ζάχαρη. Η περιεκτικότητα καφεΐνης στο RED BULL είναι περίπου η ίδια σε μια κούπα καφέ και η περιεκτικότητα σε ζάχαρη είναι συγκρίσιμη με τα επίπεδα ζάχαρης σε ισοδύναμη ποσότητα χυμού μήλου ή πορτοκαλιού.

Απολαύστε το παγωμένο. Αναζωογονεί Σώμα και Πνεύμα.

Τιμή 1,50 €

Λάβδας καραμέλες γάλακτος 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες γάλακτος 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γλυκές στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Κάθε δαχτυλίδι καραμέλας σας υπόσχεται μια μαγική εμπειρία γεύσης, με την απαλή γεύση του γάλακτος να σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές αναμνήσεις. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και αφεθείτε στη γεύση των Λάβδας καραμέλων γάλακτος, για μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 8,98 €

Λάβδας καραμέλες zero με γεύση κανέλα 32gr

Οι καραμέλες ZERO έχουν πλούσια γεύση με χαμηλή θερμιδική αξία, ενώ μπορούν άφοβα να καταναλωθούν και από παιδιά χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία των δοντιών τους.

Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

Τιμή 0,81 €

Αμπέλου φως αγιωργίτικο ροζέ οίνος 750ml

Ο Αμπέλου Φως Αγιωργίτικο ροζέ οίνος σε συσκευασία 750ml είναι μια εκλεκτή επιλογή για όσους αναζητούν έναν απολαυστικό ροζέ οίνο. Κατασκευάζεται από την ποικιλία Αγιωργίτικο, μια ελληνική ποικιλία που προσφέρει εξαιρετικό ροζέ κρασί με φρουτώδη χαρακτήρα.

Τιμή 4,87 €

Όλυμπος ταχίνι με κακάο 300gr

Φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Τιμή 3,51 €