• Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 10x110gr
  • Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 10x110gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 10x110gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 4 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

2984
5202995009548
3,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αριθμός Συσκευασιών: 1

Αριθμός Φύλλων: 4

Αριθμός Ρολών Συσκευασίας: 8

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 10x78gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,87 €

Smile χαρτί υγείας 2φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας 2φυλλο 10 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 10 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με δύο φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει δύο στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 10 ρολλά.

Τιμή 2,56 €

Happy sun χαρτί υγείας 3φυλλο 10x95gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Βάρος Τεμαχίου: 95gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 10

Τιμή 2,71 €

Garden flower χαρτί υγείας μωβ 3φυλλο 10τεμ

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς ξινός 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο παραδοσιακός ξινός τραχανάς Βλάχα, εκτός από την κλασική σούπα μπορεί να απογειώσει τη γέυση σε παραδοσιακές συνταγές όπως πίτες και γεμιστά.

Τιμή 2,99 €

Pellito φυστίκια με ρίγανη 150gr

Τα Pellito φυστίκια με ρίγανη 150gr είναι φυστίκια που έχουν αρωματιστεί με ρίγανη. Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο με έντονη γεύση και άρωμα, και συχνά χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό στη μαγειρική για να προσθέσει γεύση σε διάφορα φαγητά.

Τιμή 1,51 €

Catisfactions ξηρά τροφή για γάτες με γεύση σολωμού 60gr

Γεμιστή κροκέτα με τραγανό εξωτερικό περίβλημα και γέμιση σολομού:

- Χωρίς τεχνητά αρώματα

- Με λιγότερο από 2 θερμίδες ανά κροκέτα

- Με βιταμίνες και μεταλλικά άλατα

Τιμή 1,83 €

Nava acer σφυράκι κρέατος ανοξείδωτο 24,5cm

Το Nava acer σφυράκι κρέατος ανοξείδωτο 24,5cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα πιο νόστιμα κρέατα με ευκολία και άνεση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.
Τιμή 3,14 €

Φακελος κουμπι α4 κίτρινος

Ο φάκελος κουμπί Α4 με ετικέτα της εταιρίας είναι η τέλεια επιλογή για την οργάνωση και την προβολή των εγγράφων σας. Με το εντυπωσιακό σχεδιασμό του και την προσεγμένη κατασκευή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε επαγγελματική σας εμφάνιση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο οργανωμένη και εντυπωσιακή.
Τιμή 0,35 €