• Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 10x78gr Maxi - 1
  • Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 10x78gr Maxi - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMaxi

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 10x78gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

2790
5202505020100
2,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Βάρος Τεμαχίου: 78gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 10

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless χαρτί υγείας professional economy 2φυλλο 40x67gr

Το Endless professional economy χαρτί υγείας 2φυλλο 40x67gr της Endless εταιρίας είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση που προσφέρει, θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του!
Τιμή 11,85 €

Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ

Αποκτήστε την απαλότητα και την απορροφητικότητα που χρειάζεστε με το Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ. Απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Zebra. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία στην προσωπική σας υγιεινή.
Τιμή 1,14 €

Maxi χαρτί υγείας αυτόματης μηχανής 6x600gr

Το Maxi χαρτί υγείας αυτόματης μηχανής 6x600gr είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει μια άνετη και υγιεινή εμπειρία. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Maxi χαρτί υγείας τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας κάθε μέρα.
Τιμή 11,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Vir μαλακτικό ρούχων magnetic 925ml

Το Vir μαλακτικό ρούχων magnetic 925ml της εταιρίας Vir είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύετε τα ρούχα σας και να τα κρατάτε απαλά και μυρωδάτα. Η μοναδική του φόρμουλα με μαγνητικές ιδιότητες εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα στο πλύσιμο, ενώ παράλληλα προσθέτει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Vir μαλακτικό ρούχων magnetic 925ml τώρα και απολαύστε την απαλότητα και τη φρεσκάδα που αξίζετε!
Τιμή 2,13 €

Ζαναέ αρακάς λαδερός 280gr

Ο αρακάς λαδερός Ζαναέ είναι ένα προϊόν που πωλείται σε συσκευασία 280gr και περιέχει φασόλια αρακά που έχουν μαγειρευτεί με λάδι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνταγές όπως σαλάτες, ψητά, ή ως γαρνιτούρα σε διάφορα πιάτα.
Τιμή 2,50 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 5x43gr

Το Papadopoulou cream crackers σίτου 5x43gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή του, θα σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το μόνο του ή συνοδεύστε το με τυρί, μαρμελάδα ή ακόμα και κρέμα φουντούκι για μια ακόμα πιο νόστιμη εμπειρία. Αγοράστε τώρα τα Papadopoulou cream crackers σίτου και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 2,63 €
Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic Vileda - 1 Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic Vileda - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic

Το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, το σφουγγαράκι Vileda classic θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας!
Κανονική τιμή 0,48 € Τιμή 0,44 €
  • -0,04 €
  • -0,04 €

Oral-B οδοντικό νήμα essential floss mint 50 m

Το οδοντικό νήμα Oral-B Essential Floss Mint έχει μήκος 50 μέτρων και προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό με άρωμα μέντας. Είναι σχεδιασμένο για να αφαιρεί την πλάκα και τα υπολείμματα τροφής από τα δόντια και τα ούλα σας, προσφέροντας έτσι έναν υγιές στόμα. Το οδοντικό νήμα Essential Floss Mint είναι εύκολο στη χρήση και εξασφαλίζει μια αίσθηση φρεσκάδας μετά το βούρτσισμα.

Τιμή 1,72 €