• Endless χαρτί υγείας rich & soft 3φυλλο 10x95gr
  • Endless χαρτί υγείας rich & soft 3φυλλο 10x95gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless χαρτί υγείας rich & soft 3φυλλο 10x95gr

Απαλό και απορροφητικό 3 φυλλο ρολό υγείας. 3 φύλλα για ακόμη περισσότερη απαλότητα. 

2983
5202995009531
3,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Απαλό, τρίφυλλο χαρτί υγείας

Συσκευασία 10 ρολών

158 φύλλα

Μήκος: 20m

Λευκό με ανάγλυφα γαλάζια σχέδια

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless χαρτί υγείας centerpull συσκευών 6x600gr

Το Endless centerpull χαρτί υγείας συσκευών 6x600gr της εταιρίας Endless είναι η τέλεια λύση για κάθε χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητά του, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Endless centerpull χαρτί υγείας συσκευών 6x600gr της Endless!
Τιμή 12,88 €

Fun deco χαρτί υγείας 3φυλλο 8x75gr

Το χαρτί υγείας Fun Deco 3φύλλο είναι ιδανικό για χρήση στο μπάνιο, το κουζίνα ή οπουδήποτε χρειάζεστε υγιεινή προστασία. Με μέγεθος 8x75gr, προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα και απορροφητικότητα. Το χαρτί υγείας Fun Deco έχει επίσης διακριτικό και χαρούμενο σχεδιασμό που θα φωτίσει τον χώρο σας. Απολαύστε την ποιότητα και το στυλ με το χαρτί υγείας Fun Deco!

Τιμή 2,40 €

Smile χαρτί υγείας 2φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας 2φυλλο 10 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 10 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με δύο φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει δύο στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 10 ρολλά.

Τιμή 2,56 €

Happy sun χαρτί υγείας 3φυλλο 10x95gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Βάρος Τεμαχίου: 95gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 10

Τιμή 2,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φρούτα του δάσους βάζο 680gr

Η "Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φρούτα του δάσους βάζο 680γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μαρμελάδας φρούτων του δάσους της εταιρείας Οικογένεια Χαλβατζή, με συνολικό βάρος 680 γραμμάρια.

Τιμή 5,64 €

Rex σοδα πλυσεως σκονη 500gr,

Η Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε την Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύση.
Τιμή 1,08 €

Roli σκόνη γενικού καθαρισμού με λεμόνι 500gr

ROLI σκόνη καθαρισμού για επιφάνειες, σκεύη και συσκευές. Το Roli με την παραδοσιακή μορφή σκόνης καθαρισμού καθαρίζει, γυαλίζει αλλά και απολυμαίνει μπάνια, σκεύη, κουζίνες και μάρμαρα με αποτελεσματικό τρόπο. Εγγυημένα αποτελέσματα με εμπειρία χρόνων.

Τιμή 0,91 €

Midland luncheon meat Δανίας 200gr

Χοιρινό κρέας, συνδετικός ιστός χοιρινού κρέατος, ιωδιούχο αλάτι, καρυκεύματα, δεξτρόζη, ζάχαρη, αρτυματικές ύλες, εκχυλίσματα μπαχαρικών, φυτικό λάδι, κρεμμύδια, μπαχαρικά, συντηρητικό, πιπέρι. Μπορεί να περιέχει ίχνη από μουστάρδα.

Τιμή 2,06 €