• Factis γόμα δίχρωμη Lx24 2τεμ Factis - 1
  • Factis γόμα δίχρωμη Lx24 2τεμ Factis - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFactis

Factis γόμα δίχρωμη Lx24 2τεμ

Η Factis γόμα δίχρωμη Lx24 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αποτελεσματικότητα στο σβήσιμο. Με μοναδικό δίχρωμο σχεδιασμό και απαλή υφή, αυτή η γόμα θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα λάθη σας με άνεση και ακρίβεια. Μην αφήνετε κανένα λάθος να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα τη Factis γόμα δίχρωμη Lx24 2τεμ και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σχεδιασμό!
14916
8411574900016
1,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maestri συρραπτικό μίνι Νο10 με σύρμα

Το Maestri συρραπτικό μίνι Νο10 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία που αναζητά αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση. Με το σύρμα της εταιρίας Maestri, είναι σίγουρο ότι θα επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία σας. Μην σας διαφεύγει αυτή η ευκαιρία για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διευκολύνει την καθημερινή εργασία σας. Αποκτήστε το Maestri συρραπτικό μίνι Νο10 τώρα και αναβαθμίστε το εργαλειακό σας σετ!
Τιμή 2,68 €
Carioca school glue stick κόλλα stick 24x10gr Carioca - 1 Carioca school glue stick κόλλα stick 24x10gr Carioca - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Carioca school glue stick κόλλα stick 24x10gr

Η Carioca school glue stick είναι η ιδανική λύση για όλες τις κολλητικές σας ανάγκες. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Carioca, αυτή η κόλλα stick 24x10gr θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τα εργαστήριά σας με επιτυχία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την Carioca school glue stick και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Κανονική τιμή 10,46 € Τιμή 9,99 €
  • -0,47 €
  • -0,47 €

Carioca acquarell σετ νερομπογιές 12τεμ με πινέλο

Ζωηρά χρώματα και εξαιρετική ποιότητα! Το σετ νερομπογιών Carioca acquarell 12τεμ με πινέλο είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της ζωγραφικής. Δημιουργήστε μοναδικά έργα τέχνης με αυτό το σετ που περιλαμβάνει ποικιλία χρωμάτων και ένα πρακτικό πινέλο. Ανακαλύψτε την δημιουργικότητά σας και απογειώστε τις ζωγραφικές σας ικανότητες με το σετ νερομπογιών Carioca acquarell!
Τιμή 1,77 €
Μολυβι ξυλινο staedtler noris hb 12τεμ γομα  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Staedtler μολύβι ξύλινο noris HB με γόμα 12τεμ

Αποκτήστε τώρα το σετ μολυβιών Staedtler Noris HB 12τεμ με γόμα και απογειώστε τη δημιουργικότητά σας! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτά τα μολύβια θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε γραφική δουλειά. Μην το σκέφτεστε, απλά προμηθευτείτε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γραφής!
Κανονική τιμή 7,33 € Τιμή 7,15 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €
Factis  γομες  xp36 + xim30ra 2τεμ66117  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Factis γόμα δίχρωμη ροζ-μπλε & λευκή 2τεμ

Factis. Αυτή η σειρά γόμες είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε χρήστη που χρειάζεται αξιόπιστες και αποτελεσματικές γόμες. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι γόμες θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τα λάθη σας με ευκολία και ακρίβεια. Αγοράστε τώρα τις Factis γόμες και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σχεδιασμό και τη γραφή!
Κανονική τιμή 1,01 € Τιμή 0,92 €
  • -0,09 €
  • -0,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια & κορίτσια 750ml

Το απαλό σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια & κορίτσια SEPTONA Calm n Care Kid, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας.

0% παραβένες, αλλεργιογόνα, οινόπνευμα, σαπούνι, χρωστικές.

Σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή 3,29 €

Lux σφουγγάρι μπάνιου massage 07-78

Το σφουγγάρι μπάνιου Lux Massage σας προσφέρει μια χαλαρωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Η ειδική του σχεδίαση, σε συνδυασμό με την απαλή υφή του, επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα απαλό μασάζ κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Τιμή 0,70 €

Nannys pezzeta μωρομάντηλα extra large με καπάκι 26x23cm 50τεμ

Τα Nannys pezzeta μωρομάντηλα extra large με καπάκι 26x23cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και μεγάλο μέγεθος, αυτά τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το μωρό του. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,72 €
Dettol power & fresh καθαριστικό γενικής χρήσης θαλασσινή φρεσκάδα 500ml Dettol - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh spray θαλασσινή φρεσκάδα 500ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Dettol Σπρέι Μπάνιου Power & Pure είναι ιδανικό για τον δύσκολο καθαρισμό του μπάνιου. Είναι καλύτερο από το λευκαντικό στην αφαίρεση των καταλοίπων του σαπουνιού αλλά σε αντίθεση με το λευκαντικό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων και ιών, όπως το E. coli και ο ιός της γρίπης (H1N1).

Κανονική τιμή 2,62 € Τιμή 2,05 €
  • -0,57 €
  • -0,57 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού