• BUONO ΚΑΠΑΡΗ 150gr. - (ΒΑΖΟ)
  • BUONO ΚΑΠΑΡΗ 150gr. - (ΒΑΖΟ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBuono

Buono κάπαρη 150gr

42295
5204011002243
1,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπαρμπα Γιάννης πιπεράκια 650gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,71 €

Μπαρμπα Γιάννης κάπαρη 105gr

Κάπαρη της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! χρησιμοποιείται σε σαλάτες, σε ορεκτικά, σε σάλτσες και ως επικάλυψη σε πίτσες ενώ δίνει ιδιαίτερη γεύση στα λαχανικά, στο κρέας και στο ψάρι, ειδικά σε συνταγές που συνδυάζεται με σάλτσα αντζούγιας. Μπορείτε επίσης να την προσθέσετε σε διάφορα dressings, για λίγο πιο πικάντικη και ιδιαίτερη γεύση π.χ. σε μαγιονέζα, αγιολί κ.α.

Τιμή 1,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων original 900ml

Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Τώρα και σε επετειακή συσκευασία 30 χρόνια Fairy!

Τιμή 4,18 €

Endless σακούλες απορριμμάτων μαύρη με κορδόνι 52x75cm 10τεμ

Οι Endless σακούλες απορριμμάτων μαύρες με κορδόνι 52x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για την απόρριψη των απορριμμάτων σας με άνεση και ασφάλεια. Με ανθεκτικό υλικό και πρακτικό κορδόνι, θα λύσουν κάθε πρόβλημα απόρριψης στον καθημερινό σας χώρο. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση που σας προσφέρουν!
Τιμή 1,16 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με μέλι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,42 €

Figaro αφρός ξυρίσματος κλασική 400ml

Ο πλούσιος αφρός του βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας σας για ένα εύκολο ξύρισμα και το ελαφρύ του άρωμα σας χαρίζει το απαλό άγγιγμα που χρειάζεται η επιδερμίδα σας και περιορίζει την αίσθηση του ερεθισμού που προκαλεί το ξύρισμα. 

Τιμή 2,08 €

ΙΟΝ μπάρα πρωτεΐνης με σοκολάτα & καρύδα 50gr

Το απόλυτο γλυκό σνακ: πλούσια σοκολάτα γάλακτος με 20% πρωτεΐνη, nougat καρύδας και crisp rice. Ιδανική μπάρα πρωτεΐνης για όλες τις ώρες της ημέρας και για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Τιμή 1,44 €