• Santa Maria τορτίγια 6τεμ 371gr
  • Santa Maria τορτίγια 6τεμ 371gr
  • Santa Maria τορτίγια 6τεμ 371gr
  • Santa Maria τορτίγια 6τεμ 371gr
  • Santa Maria τορτίγια 6τεμ 371gr
  • Santa Maria τορτίγια 6τεμ 371gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanta Maria

Santa Maria τορτίγια 6τεμ 371gr

Η Santa Maria τορτίγια 6τεμ 371gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γευστικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με την αυθεντική γεύση και την πλούσια υφή τους, τα τορτίγια Santa Maria θα σας ταξιδέψουν στις γεύσεις της Μεξικάνικης κουζίνας. Απολαύστε τα ως σνακ, σε συνταγές τακος ή burritos και αφήστε τη γεύση τους να σας καταπλήξει. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Santa Maria τορτίγια και να ζήσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπ?
15866
7311310312879
4,01 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες μεγάλες 10τεμ 820gr

Οι αξιαγάπιτες πίτες Καραμολέγκος είναι μεγάλες και έρχονται σε συσκευασία 10 τεμαχίων με συνολικό βάρος 820 γραμμάρια. Αποτελούν μια νόστιμη επιλογή για μια γρήγορη και γευστική γεύματα.

Τιμή 2,39 €

Royal τορτίγια σταρένια 30cm 12τεμ 1200gr

Η Royal τορτίγια σταρένια 30cm 12τεμ 1200gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να νιώσετε πολυτέλεια σε κάθε δείπνο. Με την απίστευτη γεύση και την απαλή υφή της, θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με τους φίλους και την οικογένειά σας. Αποκτήστε τώρα την Royal τορτίγια σταρένια και αναβαθμίστε το δείπνο σας!
Τιμή 4,11 €

Mexilla τορτίγια σίτου 25cm 6τεμ 360gr

Φτιάξτε τις αγαπημένες σας μεξικάνικες συνταγές με τις τορτίγες από αλεύρι σίτου της Mexilla! Χρησιμοποιήστε τες για να φτιάξετε τα αγαπημένα σας tacos, quesadillas, burritos ή όποια άλλη συνταγή μπορεί να βάλει ο νους σας!

Τιμή 1,47 €

Poco loco τορτίγια καλαμποκιού 20cm 8τεμ 320gr

Η Poco loco τορτίγια καλαμποκιού 20cm 8τεμ 320gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο, νόστιμο και θρεπτικό γεύμα. Με φρέσκα υλικά υψηλής ποιότητας και μια μοναδική γεύση, αυτές οι τορτίγιες θα σας κάνουν να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα αυθεντικό μεξικάνικο εστιατόριο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε μια νέα γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,10 €

Κορυφαία προϊόντα

D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση καθαρισμού του D&D σφουγγαριού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 0,36 €

Haribo ζελεδάκια dinos 100gr

Τα ζελεδάκια Dinos της εταιρίας Haribo έχουν σχήμα δεινοσαύρων και λαστιχένια υφή. Κάθε χρώμα είναι μια διαφορετική γεύση όπως ροδάκινο, φραμπουάζ, καρπούζι, μήλο και λεμόνι.

Τιμή 0,85 €

Viva χυμός με ρόδι 1lt

Ο χυμός Viva προσφέρει πλούσια γεύση ρόδι χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και ζάχαρης ,μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,47 €

Mr. Breakfast honey rings 375gr

Τα "Mr. Breakfast honey rings 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού με την ετικέτα "Mr. Breakfast honey rings". Τα honey rings είναι μικρά δαχτυλίδια δημητριακών με επικάλυψη μελιού, προσφέροντας μια εμπειρία γεύσης με μέλι.

Τιμή 1,96 €

Colgate οδοντόκρεμα max white infinite 75ml

Η Colgate Max White Infinite 75ml οδοντόκρεμα είναι το απόλυτο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αυτή η οδοντόκρεμα αφαιρεί τις πιο ανθεκτικές πλάκες και βάφει τα δόντια σας σε λευκότητα που διαρκεί. Αποκτήστε την Colgate Max White Infinite 75ml σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην πρώτη χρήση!
Τιμή 2,26 €