• Κύκνος τοματοπολτός 28-30% 4,5kg
  • Κύκνος τοματοπολτός 28-30% 4,5kg
  • Κύκνος τοματοπολτός 28-30% 4,5kg
  • Κύκνος τοματοπολτός 28-30% 4,5kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκνος

Κύκνος τοματοπολτός 28-30% 4,5kg

Η τοματοπολτός Κύκνος 28-30% σε μορφή 4,5kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και ποιότητα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε τομάτες, αυτός ο τοματοπολτός Κύκνος θα δώσει έναν πλούσιο και γεμάτο γευστικό χαρακτήρα σε κάθε πιάτο σας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αυθεντική γεύση των φρέσκων τοματών με τον τοματοπολτό Κύκνος 28-30%.
15970
5201066211118
13,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκνος τοματοπολτός 28-30% 200gr

Παραδοσιακός πελτές με πλούσια γεύση τομάτας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και με μια μόνο κουταλιά να δώσει εξαιρετική γεύση σε σάλτσες, σούπες, λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 1,12 €

Pummaro απλός τοματοπολτός απλής συμπύκνωσης 70gr

Pummarό Πελτές σε εύχρηστο φακελλάκι, για περισσότερο άρωμα και γεύση τομάτας στα φαγητά σας. Πρακτική συσκευασία για 1-2 μαγειρέματα. Ποιότητα που βλέπεις, Οικονομία που καταλαβαίνεις!

Τιμή 0,79 €

Κύκνος τομάτες ψιλοκομμένες 400gr

Ψιλοκομμένες τομάτες χωρίς φλούδα, σε ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό, που δίνουν γεύση και άρωμα στο φαγητό.

Ενισχύουν τη γεύση των κοκκινιστών, ενώ ταιριάζουν με ζυμαρικά και με ριζότο.

Τιμή 1,16 €

Ζαναέ σάλτσα μαγειρικής τοματοπολτός 410gr

Πελτές της εταιρίας Ζαναε, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλειμμα σε ψωμί, για κοκκινιστά ή γενικότερα για να κοκκινίσουμε περισσότερο ένα φαγητό που περιέχει φρέσκια ντομάτα όπως οι φακές.

Τιμή 1,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλλατίνη φαρίνα 3x500gr
Περιορισμένη προσφορά!

Αλλατίνη φαρίνα 3x500gr

Η Φαρίνα Αλλατίνη προέρχεται από επιλεγμένες ποικιλίες μαλακού σίτου. Προσδίδει εξαιρετικό όγκο και φουσκώνει ομοιόμορφα μόνη της, ακόμη και χωρίς τη χρήση μίξερ.

Είναι ιδανική για κάθε γλυκιά ή αλμυρή συνταγή, χωρίς να απαιτείται επιπλέον προσθήκη σόδας ή μπέικιν πάουντερ.

Κανονική τιμή 2,85 € Τιμή 1,90 €
  • -0,95 €
  • -0,95 €

Μακεδονικό αναπλήρωμα ξυδιού 380ml

Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,26 €

Parisienne fiorile αφρόλουτρο frutti rossi 1lt

Το Parisienne Fiorile αφρόλουτρο "Frutti Rossi" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι ένα προϊόν περιποίησης του σώματος με αρωματικά χαρακτηριστικά φρούτων. Ο όρος "Frutti Rossi" σημαίνει "κόκκινα φρούτα" στα ιταλικά και μπορεί να αναφέρεται σε διάφορα κόκκινα φρούτα όπως φράουλες, βατόμουρα, κεράσια και άλλα.

Τιμή 1,86 €

Melitta φίλτρα καφέ 1x2 40τεμ

Ανακαλύψτε μια ισορροπημένη και ακόμα πιο αρωματική γευστική εμπειρία καφέ με τα φίλτρα Melitta Original. Το εξελιγμένο, πολλαπλών στρώσεων, πορώδες φίλτρο διαιρείται πλέον σε τρεις ζώνες αρώματος με την κάθε μία ζώνη να διαθέτει διαφορετικό αριθμό πόρων. Έτσι τα φίλτρα καφέ Melitta Original προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης!

Τιμή 1,76 €