• Simple τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 60 φύλλα 17x24cm
  • Simple τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 60 φύλλα 17x24cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSimple

Simple τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 60 φύλλα 17x24cm

Το Simple τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 60 φύλλων 17x24cm 14584 είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να κρατήσετε τα σημειώματά σας σε τάξη. Με την πρακτική του σπιράλ σχεδίαση, μπορείτε εύκολα να ανοίξετε το τετράδιο επίπεδα και να γράψετε άνετα. Με μέγεθος 17x24cm, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στο σχολείο, το γραφείο ή το σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό και ποιοτικό τετράδιο για τις α
20330
5203296001491
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Select τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 21x29

Αυτό το τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 21x29 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας καθημερινή δραστηριότητα. Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, θα σας συνοδεύει παντού, είτε είστε στο γραφείο, στο σχολείο ή στο σπίτι. Με το μέγεθος του 21x29, μπορείτε να γράψετε τις σημειώσεις σας με άνεση και άνετα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να οργανώσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με αυτό το υπέροχο τετράδιο.
Τιμή 2,76 €

Salko-paper τετράδιο πλαστικό ριγέ ex-blue 50 φυλλων 17x25cm

Το τετράδιο πλαστικό ριγέ 50 φύλλων 17x25cm ex-blue 2077 είναι το ιδανικό εργαλείο για όλους τους λάτρεις της οργάνωσης και της διαχείρισης των καθημερινών καθηκόντων τους. Με την ανθεκτική πλαστική κατασκευή του και τις σαφείς ρίγες, θα μπορείτε να κρατήσετε τις σημειώσεις σας τακτοποιημένες και ευανάγνωστες. Μην αφήνετε τίποτα να ξεφύγει από την προσοχή σας - αποκτήστε το τετράδιο πλαστικό ριγέ 50 φύλλων σήμερα και αναβαθμίστε την καθημεριν?
Τιμή 1,23 €

Premium μπλοκ σπιράλ λευκό 11,5x16,5 No3 50 φύλλα

Το Premium μπλοκ σπιράλ λευκό 11,5x16,5 No3 50 φύλλα της εταιρίας Premium είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σημειώσεις σας με άνεση και στυλ. Με τις εξαιρετικά λευκές σελίδες του και το ανθεκτικό σπιράλ, αυτό το μπλοκ είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στο γραφείο, το σχολείο ή το σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα μπλοκ στην αγορά και να αναβαθμίσετε την οργάνωσή σας σήμερα!
Τιμή 0,60 €

Paideia χαρτάκια κύβου λευκά 300 φυλλά

Τα Paideia χαρτάκια κύβου λευκά 300 φυλλά είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα χαρτάκια θα σας συντροφεύουν για πολύ καιρό. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εκπαίδευση και τη διασκέδασή σας!

Τιμή 1,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Onassis ντολμαδάκια 280gr

Τα ντολμαδάκια "Onassis" σε συσκευασία 280γρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και ποιοτικά ορεκτικά. Τα ντολμαδάκια, ή γνωστά επίσης ως ντολμαδάκια, είναι ένα παραδοσιακό φαγητό στην ελληνική κουζίνα.

Τιμή 1,60 €

Parisienne fiorile αφρόλουτρο frutti rossi 1lt

Το Parisienne Fiorile αφρόλουτρο "Frutti Rossi" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι ένα προϊόν περιποίησης του σώματος με αρωματικά χαρακτηριστικά φρούτων. Ο όρος "Frutti Rossi" σημαίνει "κόκκινα φρούτα" στα ιταλικά και μπορεί να αναφέρεται σε διάφορα κόκκινα φρούτα όπως φράουλες, βατόμουρα, κεράσια και άλλα.

Τιμή 1,86 €

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος με στέβια 60gr

Η Γάλακτος «Χωρίς προσθήκη ζάχαρης» αποτελείται από τη γνωστή και αγαπημένη γεύση, ΙΟΝ Γάλακτος, η οποία έχει δημιουργηθεί με φυσικά γλυκαντικά και στέβια. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη γνωστή και πλούσια γεύση της ΙΟΝ, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και με λιγότερες θερμίδες.

Τιμή 1,88 €

Knorr snack pot asia κοτόπουλο 65gr

Το Knorr Snack Pot Asia Noodles Chicken είναι μια τέλεια λύση για ένα γρήγορο, απολαυστικό σνακ που θα σας ταξιδέψει!

Όταν ψάχνετε ένα γρήγορο και χορταστικό snack, ένα από τα Snack Pots της Knorr είναι η ιδανική λύση. Έτοιμο εύκολα και γρήγορα, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστή μακαρονάδα μέσα σε μόνο 5'! Μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι, το γραφείο, τη σχολή, το ταξίδι ή όπου και εάν βρίσκεστε.

Τιμή 1,40 €