• Select τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 21x29
  • Select τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 21x29
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSelect

Select τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 21x29

Αυτό το τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 21x29 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας καθημερινή δραστηριότητα. Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, θα σας συνοδεύει παντού, είτε είστε στο γραφείο, στο σχολείο ή στο σπίτι. Με το μέγεθος του 21x29, μπορείτε να γράψετε τις σημειώσεις σας με άνεση και άνετα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να οργανώσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με αυτό το υπέροχο τετράδιο.
19320
5202832026172
2,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Premium μπλοκ σπιράλ ριγέ Nο2 50 φύλλα

Η Premium σπιράλ ριγέ Νο2 μπλοκ είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε μαθητή και επαγγελματία. Με τα 50 φύλλα που προσφέρει, μπορείτε να κρατήσετε όλες τις σημειώσεις σας οργανωμένες και ευανάγνωστες. Η ποιότητα κατασκευής του μπλοκ εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ οι λεπτομέρειες στο design του το κάνουν ένα μοναδικό προϊόν που ξεχωρίζει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Premium μπλοκ σπιράλ ριγέ Νο2 και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας
Τιμή 0,48 €

Simple τετράδιο σπιράλ 3 θεμάτων 90 φύλλα 17x24cm

Αυτό το τετράδιο τριών θεμάτων της Simple εταιρίας είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαθητή ή επαγγελματία. Με το μέγεθος του 17x24cm και τα 90 φύλλα, προσφέρει αρκετό χώρο για να σημειώσετε όλες τις σημειώσεις σας. Η σπειροειδής μπουκιά του εξασφαλίζει ότι το τετράδιο θα παραμείνει ανοιχτό εύκολα, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό και λειτουργικό τετράδιο γ
Τιμή 2,43 €

Premium μπλοκ σπιράλ ριγέ Nο1 50 φύλλα

Το Premium μπλοκ σπιράλ ριγέ Nο1 50 φύλλα είναι ο τέλειος σύντροφος για τις καθημερινές σας σημειώσεις. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το λεπτό design του, θα σας συνοδεύει παντού. Οι λεπτές ρίγες του σας βοηθούν να γράφετε οργανωμένα και τα φύλλα του είναι αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το δικό σας Premium μπλοκ σήμερα!
Τιμή 0,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα λεβάντας

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,48 €

Μπαρμπα Γιάννης αγγουράκια του αγρού 670gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,54 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh ανοιξιάτικη φρεσκάδα 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτική ανοιξιάτικη φρεσκάδα σε κάθε πλύσιμο με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh! Απολαύστε τη μακρά διάρκεια της μυρωδιάς και την απαλότητα που προσφέρει, για να νιώθετε φρέσκοι και καθαροί κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να μιλούν με το άρωμά τους!
Τιμή 3,77 €

Ήλιος δυόσμος 30gr

Ο δυόσμος είναι ένα αρωματικό βότανο που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική για να προσθέσει φρεσκάδα και αρώματα σε διάφορα πιάτα. Συνήθως χρησιμοποιείται σε στεγνή μορφή, είτε αποξηραμένος είτε σε φύλλα.

Τιμή 1,63 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού