• Ήλιος δυόσμος 30gr Ήλιος - 1
  • Ήλιος δυόσμος 30gr Ήλιος - 2
  • Ήλιος δυόσμος 30gr Ήλιος - 3
  • Ήλιος δυόσμος 30gr Ήλιος - 4
  • Ήλιος δυόσμος 30gr Ήλιος - 5
  • Ήλιος δυόσμος 30gr Ήλιος - 6
  • Ήλιος δυόσμος 30gr Ήλιος - 1
  • Ήλιος δυόσμος 30gr Ήλιος - 2
  • Ήλιος δυόσμος 30gr Ήλιος - 3
  • Ήλιος δυόσμος 30gr Ήλιος - 4
  • Ήλιος δυόσμος 30gr Ήλιος - 5
  • Ήλιος δυόσμος 30gr Ήλιος - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος δυόσμος 30gr

Ο δυόσμος είναι ένα αρωματικό βότανο που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική για να προσθέσει φρεσκάδα και αρώματα σε διάφορα πιάτα. Συνήθως χρησιμοποιείται σε στεγνή μορφή, είτε αποξηραμένος είτε σε φύλλα.

1763
5201165090188
1,63 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.
Οδηγίες Χρήσης
Κλείνουμε καλά τη συσκευασία μετά από κάθε άνοιγμα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος κανέλα ξύλο 50gr

Κανέλα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,47 €

Ήλιος πιπέρι τριμμένο 50gr

Tο μαύρο πιπέρι, είτε σε σκόνη είτε το αφέψημά του, χρησιμοποιείται ευρέως στην παραδοσιακή Ινδική ιατρική και ως θεραπεία στο σπίτι, για την ανακούφιση: από τον πόνο στο λαιμό, τη συμφόρηση του λαιμού, το βήχα κλπ. Συνδυάζοντας θερμότητα με ένα γλυκό άρωμα, το μαύρο πιπέρι βελτιώνει τη γεύση του κρέατος και των λαχανικών, καθιστώντας το υποχρεωτικό στοιχείο για κάθε τραπέζι.

Τιμή 1,34 €

Ήλιος παπαρουνόσπορος βάζο 45gr

Παπαρουνόσπορος της εταιρείας Ήλιος, ο οποίος είναι ο σπόρος του άνθους της παπαρούνας. Έχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά ακόμα και σε μικρές ποσότητες και ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση. Συμβάλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες (περίπου 50% ημερήσιων αναγκών μας). Βοηθάει επίσης στην καλή λειτουργία της καρδιάς, του κυκλοφορικού και του νευρικού συστήματος λόγω της περιεκτικότητας σε σίδηρο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φώσφορο, ψευδάργυρο. Λόγω της ιδιαίτερης γεύσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε σαλάτες, γλυκά, μαγειρευτά, ακόμα και στο γάλα για καλύτερη γεύση και ενέργεια.

Τιμή 1,81 €

Ινδία σκόρδο 60gr

Σκόρδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 60 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,76 €

Ματίνα μπαχάρι τριμμένο 50gr

Το μπαχάρι ταιριάζει σε όλα τα κοκκινιστά, λεμονάτα, κρεατόσουπες, σάλτσες, πίκλες, τουρσιά, στιφάδο, μαρινάδες κρεατικών και λουκάνικα. 

Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Melitta φίλτρα καφέ 1x2 40τεμ

Ανακαλύψτε μια ισορροπημένη και ακόμα πιο αρωματική γευστική εμπειρία καφέ με τα φίλτρα Melitta Original. Το εξελιγμένο, πολλαπλών στρώσεων, πορώδες φίλτρο διαιρείται πλέον σε τρεις ζώνες αρώματος με την κάθε μία ζώνη να διαθέτει διαφορετικό αριθμό πόρων. Έτσι τα φίλτρα καφέ Melitta Original προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης!

Τιμή 1,76 €

Agrifreda μαρμελάδα φράουλα 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα φράουλα 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας φράουλας με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα φράουλας παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των φράουλων μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του φρούτου.

Τιμή 1,40 €

Εδέσσης χαλβάς με κακάο 400gr

Ο χαλβάς Εδέσσης με κακάο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα που παρασκευάζεται με σταφίδα, καρύδια, μέλι και κακάο. Έχει μια πλούσια γεύση και αποτελεί ιδανική επιλογή για γλυκιές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Το βάρος του προϊόντος είναι 400γρ. Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με ελληνικά προϊόντα ή να το παραγγείλετε online.

Τιμή 2,23 €

Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr

Η Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr είναι το τέλειο γλυκό για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για κάτι γλυκό και φρουτώδες. Με την αναζωογονητική γεύση του καρπουζιού και την απίστευτη υφή της τσίχλας, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τη Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την λατρέψετε!
Τιμή 11,88 €

Tramontina μαχαίρια με πλαστική λαβή 2τεμ

Τα μαχαίρια Tramontina με πλαστική λαβή 2τεμ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την αξιοπιστία και ποιότητα της μάρκας Tramontina, αυτά τα μαχαίρια θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα γεύματα με άνεση και ακρίβεια. Η εργονομική σχεδίαση και η ανθεκτική κατασκευή τους τα καθιστούν ιδανικά για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για μια απροβλημάτιστη μαγειρική εμπειρία!
Τιμή 3,76 €