• Κύκλωψ fresco φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θεσεων 0,5+0,3lt 20,8x13,5x5,6cm
  • Κύκλωψ fresco φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θεσεων 0,5+0,3lt 20,8x13,5x5,6cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ fresco φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θεσεων 0,5+0,3lt 20,8x13,5x5,6cm

Ανακαλύψτε τον κόσμο της τεχνολογίας στην κουζίνα σας με το Κύκλωψ fresco φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων. Με την εγγυημένη ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ, αυτό το φαγητοδοχείο θα κάνει το φαγητό σας να διατηρείται φρέσκο και νόστιμο. Με δύο θέσεις και χωρητικότητα 0,5 και 0,3 λίτρων, είναι ο ιδανικός σύντροφος για τα γεύματά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει το Κύκλωψ fresco φαγητοδοχείο
18046
5202707006537
1,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 0,5lt 19x14x6cm

Το Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 0,5lt 19x14x6cm είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και άνεση. Με τις διαστάσεις του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το σχολείο, το γραφείο, το ταξίδι ή ακόμα και για το σπίτι. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό που είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα φαγητά σας φρέσκα και τακτοποιημένα με στυλ!
Τιμή 0,91 €

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 1lt

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 1lt της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και το χωρητικότητας 1 λίτρο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με στυλ και άνεση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 0,70 €

Μπωλ με καπάκι οβάλ πλαστικό 341

Το μπωλ με καπάκι οβάλ πλαστικό 341 είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε σας ανάγκη. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το προϊόν θα σας διευκολύνει σε κάθε καθημερινή σας δραστηριότητα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε άμεσα τα οφέλη του!
Τιμή 3,10 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 2,4lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 2,4lt lc-230 είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα μπορείτε να μεταφέρετε τα φαγητά σας χωρίς κανένα πρόβλημα. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ το καπάκι του το κάνει ιδανικό για τη διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων. Αποκτήστε το Fresh box φαγητοδοχείο σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα π
Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Cillit bang spray καθαρισμού για λίπη και κηλίδες 1lt

Ο υπεραποτελεσματικός αφρός του Cillit Bang καθαρίζει χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο. Αφαιρεί γρήγορα λεκέδες φαγητού, καμμένες τροφές, βρωμιές ακόμα και τα πιο επίμονα λίπη από τις βασικές επιφάνειες εντός και εκτός του σπιτιού. Χάρη στα ισχυρά επιφανειοδραστικά του, η φόρμουλά του είναι 2 φορές πιο απολιπαντική (σε σχέση με την προηγούμενη φόρμουλα), για ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι.

Τιμή 4,03 €

Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ

Τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον περιβαλλοντικά συνειδητό καταναλωτή. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και προστασία του περιβάλλοντος. Με τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ, μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με την αίσθηση ότι προσφέρετε και εσείς το δικό σας μικρό συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τιμή 0,15 €

Sanitas διαφανής μεμβράνη 30m

Μεμβράνη μεγάλης αντοχής και ελαστικότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με τέλεια εφαρμογή που κόβεται εύκολα. Ιδανική για τη συντήρηση τροφίμων μέσα και έξω από το ψυγείο. Χάρη στη μεγάλη ελαστικότητά της εφαρμόζει εύκολα σε όλα τα σκεύη, εμποδίζοντας τη μεταφορά οσμών μεταξύ των τροφίμων. Είναι πολύ πρακτική στη χρήση, καθώς κόβεται εύκολα με ένα τράβηγμα.

Κατάλληλη για μακροχρόνια επαφή με όλα τα τρόφιμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

Τιμή 1,58 €

Agrino φασόλια μέτρια 500gr

Πλούσια σε φυτικές πρωτεϊνες, φυτικές ίνες και βιταμίνες B1 & B6, τα Φασόλια Μέτρια Agrino αποτελούν πολύτιμο κομμάτι της καθημερινής διατροφής.

Τιμή 2,35 €