• Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max
  • Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max
  • Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max
  • Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVileda

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

12413
4023103222755
19,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

FHP ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Αχαρνών 36, 145 61 Κηφισιά - Τηλ: από σταθερό 800 500 2580, Email: info.gr@fhp-ww.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mus καθαριστής δαπέδου 55cm

Ο καθαριστής δαπέδου Multy Mus 55cm είναι το ιδανικό εργαλείο για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την προηγμένη τεχνολογία του, αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και τις κηλίδες από τα δάπεδα, αφήνοντας τα λάμποντα και ανανεωμένα. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν καθαρισμό χωρίς κόπο και με αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας.
Τιμή 10,70 €

Σφουγγαρίστρα οικονομική λευκή 12-21

Η λευκή οικονομική σφουγγαρίστρα 12-21 είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αποτελεσματικότητά της, θα μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα όλες τις επιφάνειες. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 0,87 €

Ανταλλακτικό παρκετέζας σκέτο πανί Νo60

Αποκτήστε το Ανταλλακτικό παρκετέζας σκέτο πανί Νo60 και απολαύστε την υψηλή ποιότητα και απόδοση που προσφέρει. Με αυτό το πανί, το παρκέτο σας θα λάμψει σαν καινούργιο, εντυπωσιάζοντας κάθε επισκέπτη σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο απαραίτητο προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 4,57 €

Best clean σφουγγαρίστρα πολύχρωμη 1τεμ

Η Best clean σφουγγαρίστρα χρωματιστή είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η σφουγγαρίστρα Best clean θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό χώρο με ελάχιστη προσπάθεια!
Τιμή 0,90 €

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra λευκή 180gr

Η Cisne σφουγγαρίστρα microfibra λευκή 180gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας καθημερινή καθαριότητα. Με τη μοναδική της υφή αφήνει τις επιφάνειες λαμπερές και απαλές, ενώ η ποιότητά της εγγυάται μακροχρόνια απόδοση. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καθαρισμό!

Τιμή 2,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Schwarzkopf palette intensive color creme 7 ξανθό 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Smart σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 50x55cm 30lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Πλαστικά Θράκης, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή και γραφείου. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο.

Τιμή 0,81 €

7 Days κρουασάν με κακάο 70gr

Η πιο κλασική επιλογή για κάθε μέρα. 7DAYS Croissant με αφράτη ζύμη και πλούσια γέμιση που σε χορταίνει με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Αυτό που θες όταν πεινάς!

Τιμή 0,73 €
Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 320ml
Περιορισμένη προσφορά!

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με λεμόνι 320ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού. Απολαύστε την ευχάριστη εμπειρία πλύσης με το Fairy υγρό πιάτων και κάντε την καθημερινή σας δουλειά στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Κανονική τιμή 1,86 € Τιμή 1,76 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360o charcoal gold μαλακή 1τεμ

Χειροκίνητη οδοντόβουρτσα με εργονομική λαβή και λεπτές ίνες με κωνικές άκρες που φτάνουν ανάμεσα στα δόντια και κατά μήκος της γραμμής των ούλων χαρίζοντας καλή στοματική υγεία.

Τιμή 1,55 €