• Nescafe gold dark roast στιγμιαίος καφές 95gr
  • Nescafe gold dark roast στιγμιαίος καφές 95gr
  • Nescafe gold dark roast στιγμιαίος καφές 95gr
  • Nescafe gold dark roast στιγμιαίος καφές 95gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNescafe

Nescafe gold dark roast στιγμιαίος καφές 95gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Nescafe gold dark roast, τον απόλυτο σύμμαχο για τις στιγμιαίες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Με τη μοναδική του αρωματική νότα και την εκλεπτυσμένη πικράδα, ο Nescafe gold dark roast θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
15664
2120794300013
8,51 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 2,75kg

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 2,75kg από την εταιρία Nescafe είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα σε κάθε φλιτζάνι καφέ τους. Απολαύστε μια πλούσια γεύση καφέ με ένα μόνο κουταλάκι. Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας με τον αρωματικό Nescafe classic στιγμιαίο καφέ και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας σας.
Τιμή 91,81 €

Jacobs φακελάκια cappuccino choco milka 8τεμ

Απολαύστε την τέλεια συντροφιά σας με το Jacobs cappuccino choco milka sticks 8τεμ. Η απαλή γεύση του cappuccino συνδυάζεται με την πλούσια σοκολάτα Milka, δημιουργώντας ένα απολαυστικό ρόφημα που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε αμέσως. Απολαύστε τη γεύση και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις.
Τιμή 2,86 €

Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές χωρίς γλουτένη 250gr

Ανακαλύψτε τον νέο NESCAFÉ GOLD Cappuccino.Ένας συνδυασμός κόκκων ποικιλίας Arabica καλλιεργημένων σε μεγάλο υψόμετρο και κόκκων ποικιλίας Robusta που δίνουν πλούσια και μεστή γεύση στο ρόφημα, ενώ το πλούσιο σε γεύση γάλα προσδίδει βελούδινη κρέμα, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία καφέ.

Με την ποσότητα της συσκευασίας μπορείτε να φτιάξετε 17-20 μερίδες.

Τιμή 6,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Brava hot chili sauce 490gr

Η Brava hot chili sauce 490gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκρηκτική της γεύση, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα πικάντικου στις γεύσεις σας. Απολαύστε την με φαγητά όπως τα τάκος, οι πίτες ή ακόμα και σε σαλάτες για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με την Brava hot chili sauce 490gr!
Τιμή 3,55 €

Smart σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 45lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Smart, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο.

Τιμή 1,01 €

AIM οδοντόβουρτσα professional μαλακή

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε λευκό χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Τιμή 1,90 €