• Nava misty παλέτα ζαχαροπλαστικής ανοξείδωτη 31cm
  • Nava misty παλέτα ζαχαροπλαστικής ανοξείδωτη 31cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava misty παλέτα ζαχαροπλαστικής ανοξείδωτη 31cm

Η Nava Misty παλέτα ζαχαροπλαστικής ανοξείδωτη 31cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την ανθεκτική κατασκευή της και το μοντέρνο design της, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εντυπωσιακές λιχουδιές με άνεση και ακρίβεια. Αποκτήστε την Nava Misty παλέτα ζαχαροπλαστικής σήμερα και αναβαθμίστε τις ζαχαρωτές σας δημιουργίες!
16763
5205746889086
2,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Estia σπάτουλα παγωτού

Η Ecocasa σπάτουλα παγωτού είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε λάτρη του παγωτού. Με το μοναδικό της design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας βοηθήσει να απολαύσετε κάθε κουταλιά παγωτό σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε την Ecocasa σπάτουλα παγωτού τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας γλυκό.
Τιμή 2,26 €

Estia σπάτουλα σερβιρίσματος γλυκών ανοξείδωτη 26cm

Η σπάτουλα σερβιρίσματος γλυκών της Estia είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, η σπάτουλα αυτή διακρίνεται για την αντοχή και την αξιοπιστία της. Με μήκος 26 εκατοστά, είναι ιδανική για το σέρβιρισμα γλυκών και άλλων εδεσμάτων με άψογη εμφάνιση και επαγγελματικότητα. Αποκτήστε τη σπάτουλα σερβιρίσματος της Estia τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ?

Τιμή 2,68 €

Geor σπάτουλα σερβιρίσματος γλυκών ανοξείδωτη

Η σπάτουλα σερβιρίσματος γλυκών Geor από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ο απόλυτος βοηθός στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Εργονομική λαβή που εξασφαλίζει άνετη λαβή και ευκολία στη χρήση. Ιδανική για τη σερβιρίσματος γλυκών και γενικά για όλες τις κουζινικές σας ανάγκες. Αποκτήστε τη σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 4,07 €

Estia σπάτουλα σιλικόνης με ξύλινη λαβή 25cm

Σπάτουλα σιλικόνης ζαχαροπλαστικής της σειράς Stone από υψηλής ποιότητας πλαστικό nylon, κατάλληλο για επαφή με τα τρόφιμα. Ιδανική για αντικολλητικά και κεραμικά σκεύη. Διαθέτει ξύλινη λαβή για σταθερό και ασφαλές κράτημα με θηλιά για να κρεμιέται. Αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες έως 220℃.

Τιμή 2,80 €

Σπάτουλα βαθιά πλαστική 40cm

Η σπάτουλα βαθιά πλαστική 40cm 04 148 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη μάγειρα. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η σπάτουλα θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τώρα την σπάτουλα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!

Τιμή 3,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Hell ενεργειακό ποτό κλασικό 250ml Hell ενεργειακό ποτό κλασικό 250ml
Περιορισμένη προσφορά!

Hell ενεργειακό ποτό κλασικό 250ml

Ενεργειακό ποτό με καφεΐνη και 5 είδη βιταμινών Β. Με απολασυτική γεύση φρούτων είναι η τέλεια επιλογή για μία μικρή ώθηση.

Χωρίς συτηρητικά.

Κανονική τιμή 0,61 € Τιμή 0,56 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό φουξ 500ml

Το πολυγωνικό πλαστικό φουξ ποτήρι Κύκλωψ 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας υδροδότηση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την πρακτική χωρητικότητά του, σας προσφέρει την απόλυτη ευκολία στη χρήση και τη μεταφορά. Απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και άνεση, χωρίς να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από την κορυφαία ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την προσωπικότητά σας με ένα αξεσου
Τιμή 0,96 €

Vincinni γκοφρετάκια με κακάο 250gr

Τα Vincinni γκοφρετάκια με κακάο 250γρ είναι ένα γευστικό γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni. Αυτά τα γκοφρετάκια παρέχουν μια νόστιμη απόλαυση με την εντατική γεύση του κακάο.

Τιμή 1,39 €